Informizely customer feedback surveys

session timeout - webshop

0
Det ville være dejligt hvis i kunne forlænge den nuværende session timeout på webshop admin.... man bliver logget af lidt rigeligt hurtigt - irriterende når man ofte bruger webshop admin delen, at man så hver gang skal i igennem en relativt langsommelig login procedure (igennem Economic).

P.s. Ja, det er selvfølgeligt jeres egen webshop jeg mener...
i Forslag » Andet af (3.3k points)
opdateret af

1 Svar

Hej Helge,

Tak for dit forslag. :-)

Så hvor hurtigt bliver du logget af, umiddelbart kan jeg godt være logget ind på en webshop i længere tid (itimer), uden af blive logget af, så længe jeg er inde på den aftale som webshoppen vedrører, så snart jeg skifter aftale kan den logge ud. Så er det, det som der sker?

Hvis du er logget ind på den specifikke aftale og bruger webshoppen, og pludselig bliver logget ud, så må vi prøve at se på dette, men skal lige have det bekræftet at det er dette, kan du evt. prøve at sende et work flow hvor det sker, eller en video af det til vores support, så kan vi se på det der. :-)

Igen tak for dit forslag, ser frem til at høre mere fra dig. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)
Nu har jeg ikke haft stopuret i brug, men ofte er jeg logget af på langt mindre end en time - og det er ikke fordi jeg logger af economic.

Det ville også være rart at man ikke nødvendigvis skulle omkring economics for at logge ind igen - men det er jo noget helt andet.
Hej Helge,

Umiddelbart tror jeg så det er mere brugerspecifikt end generelt. Hvis det er en fejl du oplever ofte, har du så ikke mulighed for at ringe ind til supporten, så der kan ses nærmere på problemet, hvis vi kan genskabe det, evt. på video, så kan der nemlig oprettes en sag hos teknikken, så de kan se på det. :-)

Det andet med en ekstern platform det kommer vi desværre ikke til at ændre.

Grunden til dette er at webshoppen oprindeligt er et Visma produkt, dvs. at du faktisk kan købe det uden at have e-conomic. Men hvis du vil have det med en integration til e-conomic, så skal man have e-conomic og derfor også tilgå det denne vej.

Du kan dog oprette en hurtig link til hjemmesiden direkte fra dit skrivebord, så kan du bruge denne til direkte at komme ind på din webshop. :-)

Håber det giver mening. :-)
OK...  Det er ikke ofte,  men hele tiden.... Jeg prøver support.

Det med ekstern platform og hurtig link forstår jeg ikke helt hvad du mener.

Før vi skiftede til economic havde vi et andet Visma produkt (Summasummarum), som brugte samme webshopmodul. I den konfiguration kunne man godt logge på webshop adm. direkte,  uden at skulle omkring Summa...

Og hvad mener du med et hurtig link til hjemmesiden? - hvis man gør det,  så får man jo bare en fejlmeddelelser hvis man ikke allerede er logget på webshop via economic. - som jeg ser det, så er der kun en måde at tilgå webshop adm. når man ikke allerede er logget på,  og det er via economic...

P. S.  Ved ikke om det gør en forskel, men vi har webshop+
Mange tak, jeg håber vi kan få genskabt fejlen, en video og dermed en ticket. :-)

Ift. platform, så mener jeg en måde at logge ind på webshoppen uden at logge ind på e-conomic, altså ekstern platform, en anden hjemmeside, end e-conomic's som vi logger ind fra. :-) Desværre vil dette ikke være muligt.

Grunden til at man kunne gøre det med summasummarum dengang, var at det var 2 særskilte licenser, mens hos e-conomic er det et produkt. Altså til sammenligning om du køber indscanning til e-conomic, men bruger noget andet end e-conomic til at scanne bilag ind, mod at købe intempus (projektstyring) hvor du kan logge ind på deres side for at indscanne bilag og styre projekter.

Du har ret i det med hurtig linket, jeg havde ikke prøvet at skifte væk fra den aftale jeg administrerede, så melder den at der er opstået en fejl, men viser stadig siden, men dette fungere selvfølgelig ikke. Så det er rigtigt at den eneste mulighed for at tilgå webshoppen er direkte gennem e-conomic. Desværre.