forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bankindlæsninger i andre valutaer end grundvalutaen

+1

Firmaer med bankkonti i forskellige valutaer vil kunne få stor gavn af muligheden for at kunne importere bankindlæsninger i andre valutaer end f.eks. DKK i bankafstemningsmodulet. 

Bogføringen vil kunne lettes betragteligt, hvis det vil være muligt at afstemme indbetalinger mod ordrer/fakturaer i samme valuta, uden der skal laves en stor mængde kursreguleringer.

spurgt 17 Sep i Forslag » e-conomic generelt af Jens-Jakob (130 points)

1 Svar

Hej Jens-Jakob

Tak for dit indlæg.

Vi har allerede dette på vores liste til udviklerne og det har også været drøftet med dem. Umiddelbart var projektet dog meget omfattende og for stort til, at det kunne blive gennemført i denne omgang af vores workshop med dem.

Vi vil dog bibeholde det på vores liste, og skal ikke udelukke, at det bliver taget op igen når vi har workshoppen om en tre måneders tid

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 17 Sep Forslag af Susan Jensen (18,980 points)
overvejes× 132
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”