forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Smart box

0
Endnu et problem med smart box som jeg håber kan afhjælpes. Se tidligere indlæg fra dd.

Alle bilag som sendes til systemet via app, eller direkte skal godkendes af vores leder. Når lederen modtager bilaget mangler noteslinien. Dvs. at godkenderen får ikke de oplysninger som er anført i noten, om hvad bilaget gælder, hvilke personer som har købt tingene osv. Godkenderen kan ikke se hvem har sendt bilaget. Alle de oplysninger kan bogholderen se i e-conomics - men de kommer ikke med til godkenderen. Dette vil kunne løses hvis godkenderen - godkendte inde i e-conomics - se mit tidligere indlæg.
spurgt 11 Sep i Forslag » e-conomic generelt af Laila Østergaard (160 points)
status opdateret 13 Sep af TobiasPinndal

1 Svar

Hej igen Laila,

Ift. godkendelse inde i systemet, så kan godkenderen jo altid få adgang til e-conomic, også logge ind og godkende direkte inde i smart inbox. Så hvis det er det du ønsker, så kunne det være en mulighed.

Men det ville også være relevant for godkenderen at have notesfeltet med, da det også er relevant for dem. Derfor vil jeg også tage dette med videre.

Tak for begge forslag, håber idéen med adgang til e-conomic systemet i programmet kan løse det, så de blot logger ind på e-conomic og godkender derfra, og ellers håber jeg at vi kan fikse det på anden vis. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 13 Sep Forslag af TobiasPinndal (4,200 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”