Import fra kundestyringssystem (Panther) til E-conomic - Dimensioner

0
Vi er en medievirksomhed, og vi har et kundestyringssystem, Panther Applications, hvor vi registrerer alle fakturaer og indbetalinger, og efterfølgende importer efterfølgende til E-conomic.

Kontoplanen er overens, men vi har en afdeling, som ialt har 3 byer under sig, og for den del, har vores systemleverandør oprettet såkaldte dimensioner, der skulle gøre, at posteringerne fordeles korrekt over de 3 byer i E-conomic.

De 3 byer har hver deres kontonumre.

Når vi så importerer fra Panther til E-conomic, så placeres alle posteringerne under selve hovedbyen og fordeles derfor ikke.

Hvordan skal den del ordnes?

Mvh. Preben B. Ingemann
i Spørgsmål » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej Preben,

Rigtig godt spørgsmål. :-)

Dimensions modulet, bliver oftest brugt når man bogfører salg eller generelle bilag på samme konto, men vil fordele det ud på eksempelvis 3 afdelinger. Altså eksempelvis et salg (faktura) der går på en salgskonto. Her kan man eksempelvis fordele salget (fakturaen), så de alle sammen rammer salgskontoen, men den bliver delt op så første fakturalinje rammer afdeling 1 (København) salget er website optimering. Fakturalinje 2 rammer afdeling 2 (Aarhus) salg er merchandise. Fakturalinje 3 rammer afdeling 3 (Odense) salg af Reklame billeder. Nu bliver salget altså bogført som en salg på kunden der eksempelvis kunne være Willemoes cykler, men bliver fordelt på de forskellige afdelinger alt efter hvor i landet det er. :-) Håber dette giver mening, og det er altså sådan i kan bruge dimensionsmodulet. Det samme gælder selvfølgelig på købs siden.

 

Hvis i vil fordele det på de konti i prøver, så er det vigtigt at vide om fakturaerne til e-conomic fra Panther App, bliver overført som salgsfaktura eller manuelle kundefaktura, for salgsfaktura kan du ikke let, fordele på de konti du vil, men det kan du med manuelle kundefakturaer, Så måske det er her, hvor der skal sættes mere op ift. importen af data. :-)

Jeg håber dette gav lidt afklaring og ser frem til at høre mere fra dig her, så vi kan finde en smart løsning på jeres udfordring. :-) I er også meget velkommen til at kontakte vores chat eller telefon support, så vi kan få en snak om hvordan det gøres smartest der. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Spørgsmål af (11.2k points)
opdateret af