forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Indscannings module

0
Indbakken i indscannings modulet er ikke brugervenlig. Jeg er begyndt at uploade bilag til en mappe i onedrive og vedhæfte dem posteringen den vej. Det tager alt for lang tid at finde bilaget i indbakken når man skal scrolle forbi alle de bilag man først skal bruge senere
spurgt 3 Sep, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af Maansson (140 points)

1 Svar

Hej med dig.

Tak for dit feedback.

Jeg er ked af at høre at du synes at arbejdsflowet i inbox ikke er optimalt. For at komme med et godt råd vil jeg gerne høre hvordan du opretter posteringer i dag?

Benytter du funktionen Ny postering fra indscannet? eller opretter du via bankafstemningen og tilknytter bilag bagefter eller en helt 3. metode?

Arbejder du med én eller to computer skærme? og har du deltaget i vores glimrende onlinekursus i Smart Inbox og Indscanning så du får de bedste fifs med på vejen :)

Lad mig høre fra dig.


Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 10 Sep, 2019 Forslag af Tabita TopGun (13,290 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”