forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Supplende oplysninger på momsangivelse

0
Jeg savner at man får de supplerende oplysninger med når det er bogført som en finanspostering. Mange softwarekøb sker på kort og der bogføres derfor ikke via kreditor men direkte som finans - men med EU momskoder. De kommer derfor med i i momsopgørelsen - men fremgår ikke af supplerende oplysninger på momsopgørelsen - den står som 0.

På forhånd tak.

Heidi
spurgt 2 Sep, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af HeidiHolst (120 points)

1 Svar

hej Heidi

Tak for dit input.

Grunden til at et finansbilag ikke rammer de supplerende oplysninger på momsopgørelsen er at det kræver en kombi mellem momskoden og momszonen på leverandøren, og på et finansbilag har du ikke en momszone.

Så jeg vil anbefale at du evt. opretter en diverse leverandør som du bogfører dine dankort køb på og så i betalingstype vælger Kun Postering, så oprettes faktura og betaling samtidig og så er der ikke mere arbejde i det end at oprette et finansbilag og det kommer korrekt på din momsopgørelse :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 10 Sep, 2019 Forslag af Tabita TopGun (13,290 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”