forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kontakt person kartotek.

0
Når man handler med firmaer, der har freelancere ind over hele tiden, så flytter den her freelancer sig rundt i de forskellige firmaer og skal så oprettes som att. eller andet, hver gang på det nye firma, det kunne være smart at have et slags kartotek, præcis som på ens tlf, hvor det mere var et generelt kartotek med navne og altså ikke nødvendigvis låst til en given kunde.
spurgt 2 Sep, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af Krister Stub (120 points)
hej igen

Dit forslag har nu ligget på Forum en måneds tid uden den store tilslutning fra andre brugere, så vi går ikke videre med det i denne omgang.

Dit input er dog altid værdsat og du er altid velkommen til at skrive på Forum når du har feedback.

God weekend.

mvh Tabita

1 Svar

hej Krister

Tak for dit input.

Så det du ønsker er at kunne tilføje  den samme kontaktperson til flere kunder uden at skulle oprette personen som kontakt hos hver kunde i Salg - Kunder?

Jeg har ikke hørt om dette behov hos andre i min tid som supporter, så jeg lader din forespørgsel ligge et par uger for at se andre brugeres feedback omkring dit ønske, for at se hvor udbredt det behov er :)

Rigtig god dag.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 10 Sep, 2019 Forslag af Tabita TopGun (13,290 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”