Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Automatisk kontoudtog

0
Hej.

Det havde været rigtig smart, hvis der på kundernes stamtdatakort var et felt man kunne sætte et hak i, send kontoudtog hver måned.
i Forslag » Andet af (140 points)
hej igen

Nu har dit forslag ligget på Forum en måneds tid uden den store feedback fra andre brugere, så i denne omgang går vi ikke videre med forslaget.

Dit input er dog altid værdsat og du er altid velkommen til at skrive på Forum en anden gang du har feedback.

God weekend.

mvh Tabita

1 Svar

Hej Anette

Tak for dit input.

Ja det lyder som en smart funktion, der er dog også en del faldgruber forbundet med en automatisk udsendelse som den du foreslår.

Hvad hvis man har været syg eller på ferie og ikke fået bogført kundens indbetaling? Så vil kontoudtoget ikke være korrekt, og det vil en automatisk udsendelse ikke kunne tage højde for.

Så umiddelbart er manuel udsendelse stadig den bedste løsning, men jeg lader dit forslag ligge et par uger for at se hvad andre brugere har af input i denne sag :)
Forslag af 🔒 (55.9k points)
Kunne der evt. laves en knap man kunne trykke på som så afsendt til alle de valgte kunder som Herring nævner, således at det kun er semiautomatisk. Altså så de ikke bliver sende ud med mindre at der sidder en der trykker "send ud til alle valgte kunder"
hej Stine

Så det du i realiteten foreslår er en prædefineret søgning på de kunder som skal modtage et kontokort.

Lad os se hvad andre brugere siger til jeres ønske.

Jeg vender tilbage om et par uger :)

Mvh Tabita