Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Hurtigere iPhone logon

0
Det er naturligvis vigtigt, at iPhone appen er helt i sync med serveren, men i stedet for blindt at synkronisere HVER gang man logger på med appen, kunne I nok med fordel lave et hashet stempel af en art, der blev gemt for hver opdateret for hver iPhone login. *) Efter en simpel sammenligning mellem iPhonens stempel og serverens ditto kunne man således i mange tilfælde springe synkroniseringen over.

Hvis man som undertegnede ikke har mange opdateringer (eller hvis man allerede samme dag har været logget ind med iPhonen), vil man kunne skære starttiden på appen væsentligt ned.

Dette giver også god mening, når I begynder at udvikle små lækkerier som kørsels- og timeregnskab etc.  
Her bliver det jo vigtigt, at man kan logge på hurtigst muligt, ellers finder man andre måder at registrere den slags.

[I øvrigt er iPhone appen gået fra at være nærmest ubrugelig til rigtig god. Så tak for indsatsen. Vi andre kan så fortsætte evangelistarbejdet som tilforn.   ]

*) Om et tidsstempel er nok, eller om der skal laves en tjeksum på reel data, kan jeres teknikere sikkert bedst vurdere, men en eller anden smarterer genvej må være muligt.
i Forslag » Andet af (210 points)

4 Svar

Hej Biberkopf,

Tak for din positive feedback og for dit forslag

Udviklingen på iPhone appen fortsætter og der er faktisk en opdatering under udvikling der bl.a. har til formål at reducere login-tiden, samt en masse andre forbedringer.

Vi sender den selvfølgelig ud så snart den er klar, men jeg kan desværre ikke sætte en tidshorisont på lige nu.

Og så vil jeg skynde mig at fortælle at jeg er sprunget let og elegant hen over hashede stempler mm. Det har jeg slet ikke forstand på. For mig lyder det mere som noget euforiserende, end noget der har med iPhone appen at gøre. Og jeg rører i øvrigt slet ikke den slags

Hav en rigtig god dag

Mvh.
Forslag af (5.3k points)
Jeg bliver nødt til at kommentere lidt på hurtigere logon.

Har selv haft app´en installeret - men har dog slettet den igen, da jeg ikke fandt den anvendelig.

Det er mig en stor gåde, hvorfor man udvikler en decideret iPhone app - i stedet for at udvikle en cross-browser webapp (f.eks. med jquery mobile (<a class="postlink" href="http://jquerymobile.com/">http://jquerymobile.com/</a>) etc.).

Så ville synkronisering være unødvendig, da man ville logge ind som vanligt via hjemmesiden - som blot er formateret til den browser (iPhone, Android mv.) man benytter.

<a class="postlink" href="http://m.log2web.dk">http://m.log2web.dk</a> er et eksempel på en hjemmeside der er iPhoneBrowserVenlig
Forslag af (490 points)
Hey Thauser,

Hvor er jeg glad for du skrive lige netop det   

Vi er netop ved, at ligge sidste på hånd på en cross-browser-webapp til mobile enheder, du kan prøve den her: <a class="postlink" href="http://www.e-conomic.dk/login">http://www.e-conomic.dk/login</a>

Der er mange fordele ved det valg! Dels at vi løbende kan rette evt. fejl meget hurtigere og selvfølgelig det faktum, at vi kun har en app at vedligeholde.

På negativ siden er: At en webapp ikke bliver publiceret i AppStore, hvilket vi har haft stor glæde af i forbindelse med iPhone appen, desuden kan man ikke gøre brug af f.eks. kamera, billedbibliotek mv., men det har vi så småt også fundet en løsning på.

Har du input eller lignende er du MEGET velkommen til at skrive til mig direkte: <a href="mailto:jbj@e-conomic.com">jbj@e-conomic.com</a> (Jes Brinch Jensen).

Rigtig god weekend.
Forslag af (480 points)
Jes, jeg får den alm. login-side når jeg følger dit link - fra min iPhone?
Forslag af (490 points)