forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Automatisk Bogføring via AI og Bankkonto udtræk

0
Hej

Vi lever i 2019 og jeg skulle ikke mene at det var verdens største opgave at lave et smart system der kan bogføre via bankkonto, og en AI der kan genkende poster og hvor de skal posteres. Man kunne lave et udtræk fra banken og trække ind i ens øknomisystem hvor den så kunne stille spørgsmål til hvad de forskællige ting er og hvilke konti de enkelte skal under ind til AI'en har nok data til automatisk at postere, i starten ville det naturligvis tage noget tid men med tiden kunne man bare overføre ens fil og så besvare et par spørgsmål og så have bogført og automatisk afstemt banken. Hvis så vi kom dertil hvor kvitterings data kunne komme ind i banken også via Dankort betalingen så er vi ved at være der hvor vi burde være i 2019!

Ejer hos
https://citatplakat.dk og https://bohobeach.shop
spurgt 22 Aug, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af Citatplakat (140 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag

Vi har allerede det der hedder Autobank og Autoforslag, hvor du fra din bankafstemning kan overføre til din kassekladde. I den forbindelse kan du så klikke på Autoforslag og så husker den efterhånden mere og mere fra gang til gang, som du også selv skriver. Jeg sender dig lige et par links, hvor du kan læse lidt mere og så må du endelig komme tilbage til mig, hvis jeg har misfortolket dit ønske

Rigtig god weekend til dig

http://wiki2.e-conomic.dk/tillaegsmoduler/autobank/

http://wiki2.e-conomic.dk/regnskab/bankafstemning-bankafstemning-autoforslag/traen

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 23 Aug, 2019 Forslag af Susan Jensen (26,380 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”