Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Leverandørbetalinger - Benyt samme bilagsnummer for flere betalinger

0

Når der foretages leverandørbetalinger gøres dette ofte ved at oprette en samlet gruppe i banksystemet, hvilket gør at det fysiske bilag for en række af leverandørbetalinger vil være det samme bilag = Et bilag.

E-conomic giver betalingerne hvert sit bilagsnummer, hvilket ikke stemmer overens med det fysiske bilag og pt. kan man kun rette dette manuelt bilag for bilag.

Kunne man tilføje en mulighed ved den automatiske oprettelse af betalinger i kladden, så man selv kunne angive et bilagsnummer, som blev brugt for betalingerne. Dette er set i andre systemer.

Alternativt tilføje en mulighed i kladden for at markere en række bilag og derefter rette bilagsnummeret for de markerede bilag.

i Forslag » Andet af (200 points)

2 Svar

hej Torben

Tak for dit feedback.

Jeg lader dig forslag ligge et par uger for at se om andre brugere giver udtryk for samme ønske/behov, for jeg tager stilling til om det giver mening at gå videre med dit forslag om ændring af nummereringsfunktionen i e-conomic.

Et tip du måske kan bruge hvis du vil ændre mange bilagsnumre er at redigere første postering og derefter trykke Ctrl Pil Ned så hopper du ned på næste linje i kassekladden og kan ændre nummer på næste postering uden at gå ud på kassekladdens forsiden, det sparer dig på en masse klik og tid.
Forslag af 🔒 (55.9k points)
hej igen

Nu har dit forslag ligget på forum i 3 ugers tid uden den store tilslutning fra andre brugere, så vi går ikke videre med din ide i denne omgang.

Hvis du har andet godt input er det hjertelig velkommen på forum.

God weekend.

Tabita
Forslag af 🔒 (55.9k points)