forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Brødtekst - Emne

0
Brødtekst og emne skal kunne styres og gemmes ud fra en kunde type eller helt ned på kunden, vi fakturere til flere lande, og må derfor copy - paste hele tiden, så vi kan skifte mellem Svensk, Dansk og Tysk, død besværligt og ineffektivt
spurgt 19 Aug, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af Jen1967 (120 points)

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg.

Lige præcis det med at kunne vælge flere forskellige templates når man sender noget til sine kunder, er en af de ting vi har med på listen til vores udviklere. Vi har en workshop med dem i næste uge

Rigtig god weekend til dig

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 23 Aug, 2019 Forslag af Susan Jensen (26,980 points)
Herligt, det giver mening. hvis så også man kunne vælge at en faktura kladde skal sende automatisk ville det være perfekt.. vi er nok en del der bruger abonnmentsmodulet eller på anden måde generer mange fakturakladder der reelt bare skal sendes.. det burde være muligt at sætte et flueben et sted at det skal den bare gøre automatisk ( jeres gamle datter Debitoor kan det)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”