forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bogføre på projektnumre og omk.numre via csv filer

+2
Når csv filer med projektnumre og omkostningsnumre uploades i E-conomic, kommer projektnumre og omk.numre ikke med, og man skal derfor efterfølgende ind i kassekladden og manuelt ændre dette for alle relevante posteringer. Dette er en stor mangel i vores forretning, hvor vi posterer 99% på projekter.

Er dette i pipeline?

Hvis - så hvilken tidshorisont?
spurgt 19 Aug, 2019 i Forslag » Import og eksport af data af TIO (190 points)

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg.

Lige for at jeg er helt sikker på, jeg forstår dig. Er det i forbindelse med import af posteringer til kassekladden, at du gerne vil have mulighed for også at importere projekt og omkostningsnumre på posteringerne ?

Ser frem til at høre fra dig

Rigtig god weekend til dig

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 30 Aug, 2019 Forslag af Susan Jensen (25,820 points)
Hej Susanne

Ja det er korrekt forstået.

Vi laver noget arbejde i excel og har alle data klar til export til en csv-fil og derefter går vi ind i e-conomic og vil indlæse filen. Alle data, bortset fra projekt og omk.nummer kommer med over i kassekladden, som det er nu. Og da det er essentielt for vores forretning – da vi er 99% projektbaseret – at have alt på projektnumre, bliver jeg nødt til manuelt at gå ind på samtlige linjer i kassekladden og tilføje projekt og omk.nummer.

Hilsen Tina
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”