Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Periodisering

+1
Periodiseringsmodulet er lidt bøvlet, specielt hvis man skal lave en kreditnota eller ændre en allerede periodiseret transaktion. Der er nu kommet et ikon når man opretter en periodiseret varelinje på en faktura, men det er lagt fra godt nok.

For at kunne følge fakturaerne på kunderne, burde det samme ikon optræde, så man kunne se om en faktura indeholder periodisering. Det er noget omstændigt, at konstatere om en sendt faktura var periodiseret. Ud over dette ikon, ville det optimale være, at periodisering på faktura/varelinje automatisk blev trukket med over ved en kopiering eller en kreditering, så tingene følges ad.

Glemmer eller overser man, at få periodiseret en kreditnota på en periodiseret faktura, kan der gå helt kuk i fremtidige periodiseringer og det kan være et større arbejde at rydde det op igen.

Ikonet mangler også på kassekladder.
i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej med dig

Tak for dit feedback - du har helt ret, det kan være kringlet at periodisere og især rette i periodiserede poster. Det bedste tip er altid at oprette præcis samme postering med modsat fortegn og periodisere denne og så oprette den rigtige posteringe bagefter. Det er meget nemmere end at stoppe en periodisering.

Men når det er sagt vil jeg gerne tage dit forslag med videre, så det bliver nemmere at periodisere fremover. Vores pulje til feature sprint i september er fyldt op med gode brugerforslag, men jeg lægger dit forslag i puljen til december.
Forslag af 🔒 (55.9k points)

Hej igen,

Vi er i gang med at kigge på de forslag, som vi vil udviklet i dette kvartal. I den forbindelse er dit forslag desværre ikke en af dem vi kommer til at arbejde. Du skal dog have tak for at byde ind. Det er altid værdsat. Meget gerne stem på de forslag, der findes herinde: https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes. Vi er stadig i gang med at gå listen gennem, men det er herinde fra vi finder de forslag, som skaber mest værdi for alle. 


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)