forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Problemstilling vedrørende misvisende delleverance

+9
Vi oplever ved vores kunder, at der oprettes en ordre fra salgsmodulet hvorefter de laver delleverancer.

I forbindelse med oprettelse af kredit notaer vedrørende en ordre, vil dette ikke fremgå af ordreoversigten, hvilket betyder at e-conomics ordreoversigt ikke altid afspejler den rette leverance.

Dette betyder hermed at ordreoversigten ikke altid vil afspejle hvor meget der faktisk er leveret og man skal hermed have sit eget overblik over leverancer såfremt man opretter en kredit nota på en ordre.

Forslaget er hermed at inkludere kredit notaer vedrørende ordren fremgår af ordreoversigten. Således er man altid oplyst om hvor meget der rent faktisk er leveret. Ligeledes behøver man ikke tilbageføre hele ordren og oprette den på ny, således delleverancen er up to date.

Vh

Jonas
spurgt 6 Aug, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af jrkbruger (270 points)

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.

overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”