Informizely customer feedback surveys

Eksporter betalinger

+1
Hej med Jer

Det kunne gøre det nemt og rigtig rart, hvis man kunne udnytte alle mulighederne i BankConnect og dermed lave synkronisering mod banken, når man eksporterer betalinger, så i stedet for den idag dannet en fil som manuelt skal indlæses ovre i netbank, så sender den betalingerne afsted og derefter kan man logge i netbank og godkende dem i sin udbakke.

 

/Krisitan
i Forslag » Andet af (500 points)

1 Svar

Hej Kristian, 

Jeg er helt enig. Det er et projekt vi over flere gange har arbejdet med og det er noget vi ser på ud i fremtiden. Som er det lige nu har vi haft udfordringer med noget sikkerhed og adgang til at lægge data direkte ind i banken. Derfor er det ikke en løsning vi har klar lige nu og her, men det er noget vi har planer om at se mod i fremtiden, da det giver rigtig god mening. 

Hvordan det helt præcis bliver bygget tør jeg ikke sige endnu, men du skal vide, at vi er klar over værdien i dit forslag. 
Rigtig god dag smiley


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Jesper Mieritz</b></p> <p dir="ltr">Knowledge Manager, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (102k points)