Eksporter betalinger

+1
Hej med Jer

Det kunne gøre det nemt og rigtig rart, hvis man kunne udnytte alle mulighederne i BankConnect og dermed lave synkronisering mod banken, når man eksporterer betalinger, så i stedet for den idag dannet en fil som manuelt skal indlæses ovre i netbank, så sender den betalingerne afsted og derefter kan man logge i netbank og godkende dem i sin udbakke.

 

/Krisitan
i Forslag » Andet af (480 points)

1 Svar

Hej Kristian, 

Jeg er helt enig. Det er et projekt vi over flere gange har arbejdet med og det er noget vi ser på ud i fremtiden. Som er det lige nu har vi haft udfordringer med noget sikkerhed og adgang til at lægge data direkte ind i banken. Derfor er det ikke en løsning vi har klar lige nu og her, men det er noget vi har planer om at se mod i fremtiden, da det giver rigtig god mening. 

Hvordan det helt præcis bliver bygget tør jeg ikke sige endnu, men du skal vide, at vi er klar over værdien i dit forslag. 
Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (91k points)