forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Eksporter betalinger

+1
Hej med Jer

Det kunne gøre det nemt og rigtig rart, hvis man kunne udnytte alle mulighederne i BankConnect og dermed lave synkronisering mod banken, når man eksporterer betalinger, så i stedet for den idag dannet en fil som manuelt skal indlæses ovre i netbank, så sender den betalingerne afsted og derefter kan man logge i netbank og godkende dem i sin udbakke.

 

/Krisitan
spurgt 2 Aug, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af KBN (440 points)

1 Svar

Hej Kristian, 

Jeg er helt enig. Det er et projekt vi over flere gange har arbejdet med og det er noget vi ser på ud i fremtiden. Som er det lige nu har vi haft udfordringer med noget sikkerhed og adgang til at lægge data direkte ind i banken. Derfor er det ikke en løsning vi har klar lige nu og her, men det er noget vi har planer om at se mod i fremtiden, da det giver rigtig god mening. 

Hvordan det helt præcis bliver bygget tør jeg ikke sige endnu, men du skal vide, at vi er klar over værdien i dit forslag. 
Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 8 Aug, 2019 Forslag af Jesper Mieritz (87,170 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”