forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bogføring af renter og gebyrer

0
Når man sender rykkere til kunder, vil det være dejligt, om man ved tryk på en knap kan bestemme, om gebyret skal bogføres eller ej.

Min erfaring er, at gebyrer og renter oftest bliver betalt, hvis de fremgår af en faktura. Dvs, at nu skal jeg tilbageføre gebyr og påføre dem på den nye faktura.

Er det noget, der kan klares?

 

Mvh Dorte
spurgt 31 Jul i Forslag » e-conomic generelt af Dorte Y. Ertner (150 points)

2 Svar

Hej Dorte

Mit forslag er at du sender dem et kontoudtog, så har de overblikket over hvad de skylder dig, inkl. renter og rykkergebyr
besvaret 31 Jul Forslag af GardenWorks (230 points)
Det er det, vi gør p.t.

Min erfaring er, at det kun er fakturabeløb, der bliver betalt uagtet, hvad der står på et kontoudtog. Fakturaen bliver betalt - og kontoudtog kasseres. Hvis det bliver påført faktura (i lighed med fx tdc, 3 og andre), så bliver de betalt - ellers ikke. Gebyr og renter vedbliver at stå som skyldige poster.

Det ville lette arbejdsgangen i al fald for mig.
Hej Dorte

Tak for dit indlæg.

Jeg forstår dit forslag om at det skulle være muligt at sende rykkeren uden at rykkergebyr og evt. renter bliver bogført, så det vil jeg lige tage videre.

Jeg tænker at du evt. kan oprette et varenummer der hedder renter og så lægge den vare i en varegruppe, hvor kontoen er rente og gebyr indtægter, og så tilføje dette til den næste faktura til kunden.

Rigtig god weekend til dig

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 2 Aug Forslag af Susan Jensen (20,720 points)
Det er den løsning, jeg kører med nu, men det indebærer, at jeg skal huske manuelt at tilbageføre gebyr og rente, som er bogført via rykkeren. Det er denne arbejdsgang, jeg gerne ville springe over.

Mvh Dorte
overvejes× 119
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”