forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

udsendelse af medlemsblad

0
Jeg vil gerne lægge medlemmerne af vores forening i en database kunder/abonnenter, men kan ikke se, om det er muligt at udskrive f.eks en exel-fil til brug for udsendelse af medlemsblad. Der er sikkert nogen af jer der har en genial løsning. Hører gerne.
spurgt 23 Jul, 2019 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Ann Nørrestrand (120 points)

1 Svar

Hej Ann og tak for dit spørgsmål, 

Når du gerne vil udsende et medlemsblad, er det så fordi du ønsker at tage et bestemt abonnement og så trække alle abonnenter ud af dette abonnement med tilhørende mail og så sende medlemsbladet på denne måde? 

Hvis jeg er helt galt på den, så må du meget gerne uddybe, hvad du præcis gerne vil, så skal jeg nok prøve at finde den geniale løsning, hvis jeg kan wink


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 24 Jul, 2019 Spørgsmål af Jesper Mieritz (87,890 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”