Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Resultatopgørelse fordelt på måneder

0
Hej,

Jeg har ofte brug for at se resultatopgørelsen fordelt på måneder. Det vil også være en fordel, at kunne se fordelingen på indeværende år, når næste års budget skal laves. Jeg kan se på nettet, at jeg ikke er den eneste, der synes, at det er besværligt, som det er nu. Er det noget I vil overveje som en ny mulighed i economic?

Dbh

Britt
i Forslag » Andet af (140 points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Britt,

Mange tak for dit forslag. :-)

Som du selv skriver, så er det noget mange ønsker, og er derfor også sat til overvejelse med hvordan det kan laves, jeg vil selvfølgelig nævne det igen. :-)

Et af problemerne indtil nu, har bl.a. været at få plads til det hele på en normal computerskærm, men vil henvise til dette opslag: https://forum.e-conomic.dk/28882/saldobalance-fordelt-pa-maneder?show=28882#q28882

Indtil nu fungerer det på app'en så du kan evt. bruge e-conomic salgs app til iPhone, her kan man fordele rapporten på måneder. :-)

igen, tak for forslaget også krydser jeg fingre for at det kan gennemføres. :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)