Kundedata fra webshop mangler mobilnummer

0
Hej,

Når en kunde indtaster oplysninger i webshoppen, kommer kundens mobilnummer ikke med over i e-conomic. - Vil I ikke fixe det?

Ligeledes, hvor kan man ændre indstillinger for hvilket kundenummer der oprettes i e-conomic når kunden opretter en ordre i webshoppen?

Venlig hilsen Henrik Gudiksen www.bakkamera.dk
i Forslag » Andet af (1k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Henrik,

Mange tak for din forespørgsel. :-)

Det er helt rigtigt, og det er fordi systemet lige nu, kun aflæser telefonnummer og ikke mobilnummer. Dette kan godt være irriterende, da folk oftest angiver deres mobilnummer.

Du kan i stedet gå ind på din webshop - sprog - oversæt systemtekster - dansk - kasse - varekurv - oversætte telefonnummer til mobilnummer og oversætte mobilnummer til telefonnummer, så burde den del løses og næste gang kunden køber noget, vil den så tage det rigtige nummer ind i e-conomic (mobilnummer).

Ift. anden del, hvad er årsagen så til at du vil have nogle andre kunde nr? For du kan evt. blot dele dine kunder op på kundegrupper til webshop og uden webshop, så hvad er formålet?

Men derudover kan du evt. gå under salg - opsætning - kundeopsætning - sætte flueben i automatisk nummerforslag. Så kan du oprette en kunde der eksempelvis har nr. 100000, og alle dine kunder fra webshop automatisk få nr. 100001, 100002, 100003 osv. og hvis du så opretter kunder manuelt, så kan du ændre kundenummeret inden du opretter kunden til 1, 2, 3, 4 osv.

Håber dette giver mening, og ellers er du meget velkommen til at vende tilbage. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (11.2k points)