forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kundedata fra webshop mangler mobilnummer

0
Hej,

Når en kunde indtaster oplysninger i webshoppen, kommer kundens mobilnummer ikke med over i e-conomic. - Vil I ikke fixe det?

Ligeledes, hvor kan man ændre indstillinger for hvilket kundenummer der oprettes i e-conomic når kunden opretter en ordre i webshoppen?

Venlig hilsen Henrik Gudiksen www.bakkamera.dk
spurgt 22 Jul i Forslag » e-conomic generelt af bakkamera.dk (930 points)
status opdateret 30 Jul af TobiasPinndal

1 Svar

Hej Henrik,

Mange tak for din forespørgsel. :-)

Det er helt rigtigt, og det er fordi systemet lige nu, kun aflæser telefonnummer og ikke mobilnummer. Dette kan godt være irriterende, da folk oftest angiver deres mobilnummer.

Du kan i stedet gå ind på din webshop - sprog - oversæt systemtekster - dansk - kasse - varekurv - oversætte telefonnummer til mobilnummer og oversætte mobilnummer til telefonnummer, så burde den del løses og næste gang kunden køber noget, vil den så tage det rigtige nummer ind i e-conomic (mobilnummer).

Ift. anden del, hvad er årsagen så til at du vil have nogle andre kunde nr? For du kan evt. blot dele dine kunder op på kundegrupper til webshop og uden webshop, så hvad er formålet?

Men derudover kan du evt. gå under salg - opsætning - kundeopsætning - sætte flueben i automatisk nummerforslag. Så kan du oprette en kunde der eksempelvis har nr. 100000, og alle dine kunder fra webshop automatisk få nr. 100001, 100002, 100003 osv. og hvis du så opretter kunder manuelt, så kan du ændre kundenummeret inden du opretter kunden til 1, 2, 3, 4 osv.

Håber dette giver mening, og ellers er du meget velkommen til at vende tilbage. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 26 Jul Forslag af TobiasPinndal (2,640 points)
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”