Informizely customer feedback surveys

Bankafstemning: Mangler import mulighed for "yderligere info"

0
Hej eco

Ved flere af bankposteringerne fra netbanken er der en ekstra kolonne med "yderligere info" (i mangel på bedre udtryk) vedr. f.eks. betalers kontaktinfo, omveksling fra andre valutaer osv osv osv. Den info er guld værd at få ind i Bankafstemningen og I gør det allerede via jeres AutoBank (BankConnect), men I tillader ikke muligheden for dem, som kører bankposteringerne ind manuelt.

Under import af bankposteringerne mangler der simpelthen en kolonne for "yderligere info" og derfor kan den del ikke trækkes ind, og det betyder at man stadig skal have sine netbank stående åben ved siden af, for at se hvad en betaling handlede om. Via jeres AutoBank-importede bankposteringer er der et lille pil-ikon, som man kan trykke på, og så kan man se de yderligere info. Men der er ikke alle firmaer, som kan køre med AutoBank (BankConnect).

Har I lyst til at udbygge?

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

i Forslag » Andet af (8.1k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej igen igen Jens,

Det er helt rigtigt, og desværre ikke en mulighed som vi umiddelbart kan få implementeret, da csv. filerne der hentes fra banken ikke indeholder den info der skal bruges, mens bankconnect sender en masse data, faktisk meget mere end vi kan vise gennem deres API integration.

Jeg vil selvfølgelig prøve at nævne det for udviklerne, men det ville højst sandsynligt kræve en helt ny løsning. Men vi altid på jagt efter smartere alternativer, som kan gøre det letter for fremtiden. Men du må meget gerne prøve at sende en af dine kontoudtog du downloader i banken, med alt den info du skal bruge, inkl. yderligere info, så kan jeg se på dette, og man kan få et ekstra felt. :-)

Jeg takker igen for forslaget, men tror desværre ikke at der kan laves den ønskede ændring ift. manuel import.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)