forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bankafstemning: Mangler import mulighed for "yderligere info"

0
Hej eco

Ved flere af bankposteringerne fra netbanken er der en ekstra kolonne med "yderligere info" (i mangel på bedre udtryk) vedr. f.eks. betalers kontaktinfo, omveksling fra andre valutaer osv osv osv. Den info er guld værd at få ind i Bankafstemningen og I gør det allerede via jeres AutoBank (BankConnect), men I tillader ikke muligheden for dem, som kører bankposteringerne ind manuelt.

Under import af bankposteringerne mangler der simpelthen en kolonne for "yderligere info" og derfor kan den del ikke trækkes ind, og det betyder at man stadig skal have sine netbank stående åben ved siden af, for at se hvad en betaling handlede om. Via jeres AutoBank-importede bankposteringer er der et lille pil-ikon, som man kan trykke på, og så kan man se de yderligere info. Men der er ikke alle firmaer, som kan køre med AutoBank (BankConnect).

Har I lyst til at udbygge?

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

spurgt 21 Jul, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af Jens Kirk (7,960 points)
status opdateret 30 Jul, 2019 af TobiasPinndal

1 Svar

Hej igen igen Jens,

Det er helt rigtigt, og desværre ikke en mulighed som vi umiddelbart kan få implementeret, da csv. filerne der hentes fra banken ikke indeholder den info der skal bruges, mens bankconnect sender en masse data, faktisk meget mere end vi kan vise gennem deres API integration.

Jeg vil selvfølgelig prøve at nævne det for udviklerne, men det ville højst sandsynligt kræve en helt ny løsning. Men vi altid på jagt efter smartere alternativer, som kan gøre det letter for fremtiden. Men du må meget gerne prøve at sende en af dine kontoudtog du downloader i banken, med alt den info du skal bruge, inkl. yderligere info, så kan jeg se på dette, og man kan få et ekstra felt. :-)

Jeg takker igen for forslaget, men tror desværre ikke at der kan laves den ønskede ændring ift. manuel import.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 26 Jul, 2019 Forslag af TobiasPinndal (5,680 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”