Bogføring af Mobilepay-gebyrer

+1
Som revisor har jeg en masse kunder der modtager Mobilepaybetalinger. De fleste af løsningerne medfører et fast gebyr pr. betaling på 75 øre. Det gælder også kundeindbetalinger. At lave en trebenet postering for hver enkelt indbetaling kommer jo til at tage lang tid.

Forslag: Lav en kladde der alene håndterer disse indbetalinger. Der skal være følgende kolonner:

Dato, Fakturanummer, Fakturabeløb, Gebyrbeløb, Bankbeløb.

Så skal man blot indtaste de første to ting (dato+fakturanummer). De øvrige felter burde Economic selv kunne udregne, hvis man i et fast felt har udfyldt hvad gebyret er (typist 75 øre).
i Forslag » Andet af (190 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej og tak for dit forslag. :-)

Det er rigtigt det kommer til at tage tid at lave den samme fordeling hver gang.

Jeg kan dog anbefale 3 evt. muligheder:

Du kan enten oprette en stående kassekladde, så du har den samme flerbenet postering stående hver gang, med samme fordeling, så skal du blot ændre bilagsnr., dato og evt. resterende beløb udover gebyret. :-)

En anden mulighed er at brug fordelingsknappen under ny postering, også oprette en fast skabelon her, der husker hvordan bilaget skal fordeles hver gang i laver en kundeindbetaling, det er blot at vælge skabelonen. :-)

Sidste mulighed er at gøre brug af yourpay i stedet, dette er selvfølgelig en helt anden løsning, men med yourpay får du mulighed for at dine indbetalinger bliver oprettet automatisk, og du spare derfor en masse tid, se evt. her: http://wiki2.e-conomic.dk/indstillinger/virksomhed-stamoplysninger/yourpay

Håber en af disse løsninger kan fungere for nu, ellers må du meget gerne vende tilbage. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (11.2k points)