forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Åbne debitor fakturaer i forskellige valutaer

+2
I menu punktet "salg" -> "kunder" er det kun muligt at se alle eller åbne fakturaer på en kunde med en valuta af gangen. Da vi har kunder hvortil vi fakturerer i flere forskellige valutaer, vil det være smart, hvis man kunne se alle fakturaer (både i menu alle og kun åbne) i alle valutaer på samme tid. Dvs. det kunne være smart at vælge "alle" i valuta.

Vi er flere gange blevet "snydt" når vi har kigget på en kunde, da vi ikke var opmærksomt på, at der var faktureret i flere forskellige valutaer, og derfor fik et ikke korrekt overblik over udstedte eller kun åbne fakturaer på kunden.
spurgt 12 Jul, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af PAB (210 points)

2 Svar

Hej og tak for dit indlæg.

Jeg skal lige høre lidt nærmere omkring, hvorfor du har brug for at lægge flere forskellige slags valutaer sammen på en kunde ? Tænker du på at der skulle være en total på siden pr. valuta eller noget helt andet ? Ser frem til at høre lidt nærmere fra dig

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 16 Jul, 2019 Forslag af Susan Jensen (25,980 points)
Jeg ønsker som sådan ikke at de bliver lagt sammen. Jeg ønsker blot visuelt at kunne se alle fakturaer i alle valutaer på samme tid (skærmbillede). Specielt er vi blevet "snydt" et par gange, når vi lige har kigget på en kundes åbne fakturaer.
besvaret 16 Jul, 2019 Forslag af PAB (210 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”