Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Omkontering af projektnumre under KM-registreringer

+1

Hej 

Det kunne være fedt, hvis der kunne omkonteres under registrering af kilometer. Funktionen findes under tid-registreringer. 

 

Mvh. Sarah 

i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af 🔒

+1 til dette. Jeg sad og grublede over det samme i sidste uge. Fedt at i er så hurtige til at svare på de forskellige kommentarer, ønsker og ris/ros.

Kh,

Mads, ekspert i pantebrevslån

2 Svar

Hej Sarah,

Tak for dit forslag. :-)

Som det er nu, kan vi kun omregistrere tidsregistreringer, men det vil helt klart også være oplagt at kunne gøre det samme med km registrering. :-) Det vil jeg derfor nævne for udviklerne til næste opdatering af projektmodulet.

Den eneste mulighed lige nu, er at minus registrerer km omkostningen og registrerer det på det rigtige projekt derefter.

Igen, tak for dit forslag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)

Hej Sarah,

Vi er i gang med at kigge på de forslag, som vi vil udviklet i dette kvartal. I den forbindelse er dit forslag desværre ikke en af dem vi kommer til at arbejde. Du skal dog have tak for at byde ind. Det er altid værdsat. Meget gerne stem på de forslag, der findes herinde: https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes. Vi er stadig i gang med at gå listen gennem, men det er herinde fra vi finder de forslag, som skaber mest værdi for alle. 


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)