Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Oprettelser/oversigt(f.eks. debitor) direkte fra hvor man er

0
På flere opfordringer fra Supporten her et ønske som ligger så meget til højrebenet, at der helt sikkert er en rigtig go forklaring på det ikke er opfyldt.

  Det ville være super, hvis man uanset hvor man er (eks i rykkere), kunne klikke på debitor og komme ind på kunden den vej.

MVH
i Forslag » Andet af (240 points)

3 Svar

Hej,

Tak fordi du gider tage tid til at komme med forslag på vores forum.

Jeg ved ikke om du har prøvet den nye kassekladde, men der laver vi faktisk dette, således man kan oprette nye debitorer og lave opslag i debitor kartoteket direkte fra kassekladden, er det sådanne ting du ønsker mere af?

Jeg synes det er et rigtig godt forslag, og det kunne være super fedt hvis du gad skrive nogle flere eksempler på steder det kunne være relevant.

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Det følgende forslag kan spare klik, og jeg vil vove at påstå at det er relevant for alle, der bruger e-conomic dagligt.
Faktisk er det næsten uforståeligt at applikationen ikke kan det i dag!

De omtalte problemstillinger mødes i tilbud, ordre, faktura og bestilling, samt sikkert også flere.
Men det er primært i disse at problematikken er stor, for her spildes mange klik - meget tid.

Leveringssted
Ved valg af leveringssted, skal leveringssted kunne oprettes 11opret.gif i samme dialog som den vælges.
<em>I dag: Du skal ud af ordren, ind på leveringssteder, oprette leveringssted, tilbage på ordren, påsætte leveringssted.</em>

Attention-person
Ved valg af attention-person, skal en kontaktperson kunne oprettes 11opret.gif i samme dialog som den vælges.
<em>I dag: Du skal ud af ordren, ind på kontaktpersoner, oprette kontaktperson, tilbage på ordren, påsætte att-person.</em>

Deres ref
Ved valg af Deres ref, skal en kontakterson kunne oprettes 11opret.gif i samme dialog som den vælges.
<em>I dag: Du skal ud af ordren, ind på kontaktpersoner, oprette kontaktperson, tilbage på ordren, påsætte deres ref</em>
Forslag af (4.7k points)
Jeg savner også LANGT MERE INTEGRATION!

F. Eks. når jeg nu arbejder på en debitor, om det er ordre tilbud eller faktura er et fedt...
Hvorfor så ikke have et par knapper/links til Se kontoudtog Se tidligere bestilte varer Se faktura oversigt Se saldo (Er der udestående), ubetalte faktura)).

Alle disse info er jo i systemet, så de skal da være tilgængelige!? SOM I DE STORE SYSTEMER!!!   
Det er uhensigtsmæssigt at jeg skal forlade et skærmbillede fort at lave et opslag på noget jeg burde kunne se ON THE SPOT!

Når jeg arbejder på Indbetalinger og indtaster en et faktura nummer, så finder systemet jo snilt denne samt kunden. Hvorfor ikke lave en KONTO/SALDO knap (og et check om denne faktura faktisk er betalt i forvejen?


(Jeg savner også et rabatfelt i procent eller pr. ordre, men det er vel en anden snak/emne?)
Forslag af (620 points)