Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Foreningskonto

0
Jeg mangler en standardkontoplan uden moms til foreninger, klinikker m.v., i stil med selskabskontoplanen.

venlig hilsen

Birgit Turn Jensen
i Forslag » Andet af (340 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Birgit,

Mange tak for dit forslag. :-)

Som du selv skriver, så har vi ikke en direkte standardkontoplan til bl.a. foreninger. Men de fleste foreninger, bruger dog stadig systemet, blot med en tilnærmende opsætning.

Da vi ikke har lavet standardopsætningen, så vil jeg anbefale at i benytter den vi har med lønsumsafgift (Enkeltmandsvirksomhed med lønsumsafgift). Se evt, vores guide Standardopsætning her:

Så skal i blot være opmærksomme på at, i skal tilrette kontoplanen, så den passer til jeres forening/klinik.

Jeg vil også opfordre andre der gør brug af forum, evt. revisorer, der har lavet en standardkontoplan til foreninger og klinikker, om at dele den her, så flere kan gøre brug af den på deres aftaler og vi kan supplerer den til vores udvalg. :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)