Informizely customer feedback surveys

Kostpris i valuta

0
Da vi købe alle vores varer i Euro - ville det være super - hvis disse kunne tastes direkte og ikke først omregnes til kroner.

Salg i Euro er jo en mulighed vi også bruger - så hvorfor ikke køb i Euro ?
i Forslag » Andet af (250 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Flemming,

Mange tak for dit forslag. :-)

Jeg skal lige være helt sikker på at jeg forstår dit ønske, da det er forskelligt afhængig af hvor i programmet du mener.

Du vil gerne have at dine leverandørfaktura, for dine køb, angives direkte i EUR og ikke DKK?

For så kan du under regnskab - leverandører - oprette dine leverandører med en fast valuta, eksempelvis EUR, så hver gang du vælger denne leverandør, vil den gøre brug af valutaen EUR.

 

Hvis det er omvendt og du tænker at du gerne vil angive dine salg i EUR, i stedet for DKK, så kan du også det.

Hvis du går under salg - varer - skifter valuta fra DKK til EUR - også opretter/redigerer en vare, så er der et ekstra felt der hedder salgspris i EUR, her kan du angive din pris i EUR, og hvergang du sælger til en kunde med udenlandsk opsætning (EUR), vil den derfor vælge salgsprisen i EUR. :-)

 

Hvis det er ift. lagerstyring og bestillinger bl.a. så er det helt rigtigt, at man kun kan angive prisen i DKK, hvilket er rimelig problematisk og noget jeg helt sikkert vil tage videre i forbindelse med at finde prioriterede forbedringer. :-)

Håber jeg ramte rigtigt på et af dem og ellers må du vende tilbage.

Igen, tak for dit forslag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)
Hej Tobias.

Du ramte ikke helt plet. Vi har ikke lagerstyring. Men - ved oprettelse af en vare kan der kun angives kostpris i DKR. Her ville det være rart også at kunne angive en kostpris i valuta - i vores tilfælde €.

 Jeg er helt med på de andre muligheder du angiver.

Da vi udelukkende køber varer i euro - ville denne mulighed være lækkker.
Forslag af (250 points)
Hej igen Flemming,

Okay, så kostpris i den specifikke valuta, det vil jeg tage videre til et udviklermøde og se om vi kan få tilføjet sådan et felt.

Tak for dit forslag. :-)
Hej Flemming

Vi kan se at dette indlæg ikke har fået nogle tilbagemeldinger fra andre kunder og det vi tænker du evt. kan gøre når du indtaster priser er at du kan lave selve formlen i feltet, hvis det f.eks. er en pris på 100 EUR taster du +100x7,5

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (38.5k points)
Hej - ærgerligt andre kunder ikke køber deres varer i Euro.

Jeg har ikke problemer med at gange med 7,5 - men udelukkende behov for at "se" kostprisen - og dermed mulighed for at tjekke om denne er korrekt fra køb til køb. Da e-conomice udelukkende vil vise kostpris i DDK - ja så skal lommeregner frem hver gang. Metoden med at få kostpriscellen til at omregne er ganske smart - men resultatet er stadig en visning i DDK og alle vores købsfaktura kommer i Euro.
Hej igen Flemming

Der er selvfølgelig andre kunder som køber deres varer i andre valutaer end DKK, men umiddelbart er der ingen planer om at ændre kostpriserne til andre end grundvalutaen man har i sin aftale

Jeg skal ikke afvise, at det en dag vil blive en mulighed, men for ikke at give dig falske forhåbninger er det dog ikke noget du skal regne med lige med det samme.

Rigtig god weekend til dig