Informizely customer feedback surveys

Smartbox opdateringer

+1
Hej E-conomic.

Jeg bruger Smartbox meget, og nogle af de opdateringer der er kommet er okay, men jeg har en del ting som jeg vil nævne som bør kigges på, da de er blevet dårligere end hvad de var efter opdateringen.

1. Som udgangspunkt tror den at man vil vedhæfte bilaget til en postering, dette er mulig at nogle gør det, men ligesom alle andre steder hvor systemet har hukommelse, så vil det være en fordel at den huskede hvad man gjorde sidst.

2. Alle mine leverandører er oprettet med betalingsfrister, samt med betalingsmåde, dette kan systemet ikke længere finde ud af at hente, hvilket giver ekstra tastearbejde, jeg ser meget gerne at det bliver korrigeret.

3. Systemet er blevet dårligere til at læse fakturaen hvilket det i nogle grad kunne før, sådan at forskellig data kom ind automatisk.

4. Det vil være smart hvis man kunne korrigere størrelsen på vinduet, i stedet for at det er som nu, hvor det er delt halvt op, da jeg på min skærm har svært ved at læse alle faktura, så besværliggøre det arbejdet.

5. Det fungerede rigtig godt før at man kunne rulle bilaget ned og se hele filen der var vedhæftet i stedet for at skulle vælge en side man gerne vil se.

6 Den hopper tilbage til indbakken hver gang man har bogført en postering, hvilket er utroligt irriterende og ueffektivt, I forhold til at blive i den mappe man arbejder i.

Det er rart at man kan tilfører projekter inde i den med det samme, men må indrømme at jeg bedre kunne lide den tidligere version, da den var noget mere brugervenlig og intelligent.

 

MVH

Anders Thomsen
i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Anders,

Tusind tak for dine mange inputs og afprøvelser af opdatering af smart inbox. :-)

I forbindelse med den nye opdatering, får vi rigtig mange forbedringsforslag, samt fejl, som vi lige nu arbejder på højtryk på at løse/rette, og vurdere om det skal laves eller ej.

Jeg vil derfor gennemgå dine forslag punktvis:

1. Umiddelbart burde den huske om du sidst har valgt "vedhæft til postering" eller "opret ny postering", dvs. at hvis dine bilag før opdateringen har stået på "vedhæft til postering", så vil den starte der. Det samme gælder hvis du lige har opgraderet fra indscanning til smart inbox, så vil den som udgangspunkt huske bilagene som "vedhæft til postering". Dette bør altså ikke være et problem fremover, da den altid burde starte på "opret ny postering", som den også gør ved mine/vores på nuværende tidspunkt.

2. Det er rigtigt at den ikke ser på betalingsfristen som er oprettet på leverandøren, som den ellers gør i kassekladden. Derfor er det også blevet sendt videre til udviklerne, så de ligeledes også kan få det til at fungere i inboxen, ift. forfaldsdato.

3. Som udgangspunkt er algoritmen der læser bilaget blevet optimeret, og skulle gerne kunne læse flere bilag nu, men det kan være at der stadig er nogle bilag, den ikke læser. Hvis det er mange bilag, som i, modsat før, nu oplever at den ikke kan læse, så må du meget gerne prøve at ringe eller skrive ind, så vi kan se på nogle af bilagene, men det er ikke sikkert, at den kan læse dem, som det ser ud nu.

4. Denne sad jeg allerede selv med igår, og kom med forskellige forslag til hvordan det kunne gøres smartere, ved at man kunne justere på papiret eller vinduet på den ene eller den anden måde, og er derfor gået videre med den, som en forbedring til inboxen.

5. Denne del er blevet designet for at kunne gennemskue hvilken side, samt hvor mange sidder bilaget er på, og jeg har faktisk ikke yderligere begrundelse for det, så vil nævne det ift. designet næste gang det bliver taget op.

6. Dette er også en fejl, som generelt forsinket arbejdsprocessen en del, og er derfor også blevet sendt videre, så man blot kan arbejde videre med næste bilag, med det samme.

Trods alt, så håber jeg at du er blevet glad, og bliver gladere for de nye opdateringer der er kommet, samt de fejl der står til at blive rettet hurtigst muligt, trods vi også bliver nødt til at tage forbehold for ferien, hvor mange er på sommerferie, bl.a. udviklerne. :-)

Igen, mange tak for alle dine gode inputs, også håber jeg at vi kan få krydset en del af dem af. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)