forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

betalinger fra E-conomic

0
Når man laver betalinger i sin bank, så skriver man jo ikke det samme på sit interne kontoudtog (her skriver man jo hvem man betaler) og så den besked der sendes til leverandøren,(her skriver man jo hvem man er, og fakturanummer.)

Specielt ved girobetalinger - bliver besked på eget kontoudtog noget uoverskueligt.

Derfor bør der være to felter hvis det skal være godt at bruge, besked til eget kontoudtog og besked til betalingsmodtager.
spurgt 8 Jul i Forslag » e-conomic generelt af teddouglas (320 points)
status opdateret 30 Jul af TobiasPinndal

2 Svar

Under opsætningen af din kassekladde bestemmer du selv, hvad der skrives på dit interne kreditorkontoudtog.

Det samme gælder i princippet meddelelsen til beløbsmodtager.

Se e-copedia.
besvaret 8 Jul Forslag af Erik Jensen (24,130 points)
Så har jeg udtrykt mig uklart. Jeg mener min egen BANKKONTO., ikke i E-conomic

Hej.

Min forudsætning var, at du bruger betalingsystemet og bankafstemning i e-conomic. Hvis du ikke gør det, så gør du din udnyttelse af e-conomic alt for kompliceret. Se at komme igang.

Hm, det synes jeg da også jeg gør.

Jeg er lidt ked af det med note-feltet.

Før var det sådan at note, der kom fra emnefeltet i mailen når man modtager bilag, følger posteringen. Derudover kunne man indtaste bogføringstekst (der et kom automatisk fra leverandør) Det ser nu ud til at man nu ikke længere når man bogfører via smartinbox kan taste den tekst?
Hej og igen tak for dit forslag. :-)

Dette er et issue som vi har haft oppe et par gange i løbet af opdateringen af smart inbox, og er endt med at noten bliver et selvstændigt felt, som man skal udfylde, da de ikke altid giver mening at emnefeltet er det samme som noten på posteringen.

Emnefeltet vil dog stadig komme med, som en note inde på bilaget, hvis du åbner bilaget på posteringen, og er derfor ikke helt glemt.

Du vil derfor have teksten (noten), samt emnefeltsnoten til dig selv, og du kan have en automatisk tekst på din bankoverførsel hvor du har dynamiske felter bestående af jeres virksomhedsnavn, samt faktura nummeret. Dette er ligesom Erik beskriver det, og kan adskille beskeden til betalingsmodtageren, samt teksten på sin egen postering.

Jeg er ikke helt sikker på om vi taler forbi hinanden, men mener at dette ville kunne løse problemet, og ellers må du meget gerne vende tilbage her, eller give os et kald så vi kan få det uddybet. :-)

Igen, mange tak for dit forslag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 9 Jul Forslag af TobiasPinndal (4,200 points)
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”