forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Revisor og bogføringshjælp

0

Jeg startet sidste i oktober en virksom, og jeg må sige det er eksploderet en del med aktivitet i den. Det skal man jo aldrig rigtig brokke sig over, men det er gået så vildt for sig, at jeg har svært ved at følge med i regnskabet.

Det jeg søger er en bogholder, jeg har overvejet om det skal være https://meneto.com/dk, som skal styre det, men jeg vil gerne hører om der er nogen der har erfaringer med dem, og kan fortælle lidt mere om det.

Endvidere er jeg også på jagt efter en revisor og har søgt via Ageras og har fået 3 tilbud fra forskellige revisorer på udarbejdelse af årsregnskab. Spørgsmålet er om 7500 er dyrt når der ikke er egentlig revision med i pakken ?

Mvh

Tim Petersson

spurgt 5 Jul, 2019 i Spørgsmål » Andet af timpet (120 points)

1 Svar

Hej Tim.
Det er svært at sige om prisen er for høj. Det afhænger af hvor meget revisoren skal lave for dig, og om du får løbende assistance i form af møde eller pr tlf. Hvis du har løst til en uforpligtende snak er du velkommen til at kontakte mig på mail.
Mvh Mette .
besvaret 22 Jul, 2019 Spørgsmål af Gala10us (140 points)
opdateret 22 Jul, 2019 af Gala10us
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”