forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

USmart Inbox fix

+2
Hvorfor kan man ikke inder inbox delen vælge Betalings type "Kun postering" som man kan andre steder i jeres system, det er jo totalt ligegyldigt at i laver nye tiltag hvis det fjerner muligheden for nemt at lave bogføringen? Jeg kan godt se at i tænker at man skal køre faktura igennem jeres system for at jeres system så selv skal sætte ting til betaling i banken, hvilket i og for sig er smart nok, men det er bare ikke den process der ønskes for det firma som jeg hjælper her....

 

Vil i holde mig opdateret på denne tråd når i får lavet mulighed for at vælge "kun postering" således at jeg kan aktivere og begynde at bruge jeres "Smart Inbox" app?

 

Mvh en skuffet kunde.
spurgt 3 Jul i Spørgsmål » Indscanning af karlog (230 points)

1 Svar

hej "skuffede kunde"

Jeg kan godt forstå din ærgrelse over at du ikke kan benytte funktionen "kun postering" inde i Smart Inbox.

Det er bestemt ikke for at gøre livet sværere for dig at denne funktion ikke kan vælges i Smart Inbox, det skyldes ganske enkelt nogle tekniske udfordringer. Du kan læse min kollega Tobias' svar på samme spørgsmål her

Vi er klar over at det er et stort ønske, så som Tobias også skriver, vil vil stadig prioritere ønsket så det forhåbentlig bliver muligt i fremtiden at vælge "kun postering".

God weekend.

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 12 Jul Spørgsmål af Tabita TopGun (10,240 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”