Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




PBS som betalingstype

0
Det kunne være rart at man kan vælge PBS som betalingstype på en kreditor, da man så ved at den er tilmeldt PBS og at der ikke skal oprettes en betaling på den faktura man bogfører.

Den skal jo sådan set have samme funktion som "ingen". Men den indikerer så bare at man har registreret at den er tilmeldt PBS.
lukket med noten: Hjulpet
i Forslag » Andet af (170 points)
lukket af 🔒

2 Svar

Når du har meldt en kreditor til PBS, kan du anvende betalingstypen "Kun postering" på din leverandør. Så bogfører systemet betalingen automatisk. Læs i e-copedia.
Forslag af (26.5k points)
Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Du kan få det til at fungerer præcist som Erik beskriver, og du kan følge vores guide her til at få det sat ordenligt op: http://wiki2.e-conomic.dk/regnskab/leverandoerer-kun-postering

Ellers har du også mulighed for at ringe til vores support for yderligere beskrivelse af opsætning på 88 20 48 40.

Igen, mange tak for dit forslag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)