Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bankafstemningsrapport på tværs af perioder

0
I bankafstemningen ville det være rart at kunne lave et udtræk af udestående poster, på tværs af perioder. Især administratorer har brug for denne - når man har bogført alle kundens bilag og bankafstemt - kunne det være rart at kunne lave et udtræk i Excel eller en pdf. på fx. kvartal og halvår (evt. helår), som kan sendes til kunden så de kan finde de sidste bilag frem.
Det er træls at skulle sende en fil pr. måned, hvis det strækker sig over fx. et halvår (mindre virksomheder).
i Forslag » Andet af (210 points)
status opdateret af 🔒

3 Svar

Smid dem over i en kasserapport og send rapporten enten som PDF ellert Excel.
Forslag af (26.5k points)
Tak Erik. Det er selvfølgelig en workaround man kan bruge.
Den tager dog fx ikke højde for, at der i bogføringen kan være bilag, som kunden har indleveret - med ET beløb, mens de i banken har betalt et andet beløb osv. Det bliver i hvert fald ikke super tydeligt uden man skal sætte kommentarer på posteringerne og tilrette en masse.

Når funktionen ligger der allerede på månedsbasis, kunne det være rart om den kunne udvides, i stedet for at lave workarounds.
Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Vi har i de senere uger gennemført nogle forbedringer, heriblandt en eksport knap af banksiden i bankafstemning. Her fremgår det om bilaget er afstemt, samt overført eller ej. Dette kunne være en mulig løsning, for at vise kunden hvad der mangler. Det er dog stadig ikke muligt at gøre det for flere måneder af gangen, men man kan selvfølgelig trække flere excel ark, som kan slåes sammen til et.

Du kan også gøre brug af Erik's forslag, da det også viser det.

Men som du selv skriver, så er funktionen der, og et forslag omkring mere fleksible eller andre eksport perioder, eller visningsperioder, kunne være relevant, jeg vil derfor tage det med videre til vores næste udviklermøde. :-)

Igen mange tak for dit forslag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
hej :)

Tak fordi du har bidraget med dit input, dette forslag kan vi dog ikke implementere i dette i den nærmeste fremtid. Jeg håber at du kan bruge det forslag som Erik og Tobias delte med dig og det vil lette din hverdag :)
Forslag af 🔒 (55.9k points)