forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bankafstemningsrapport på tværs af perioder

0
I bankafstemningen ville det være rart at kunne lave et udtræk af udestående poster, på tværs af perioder. Især administratorer har brug for denne - når man har bogført alle kundens bilag og bankafstemt - kunne det være rart at kunne lave et udtræk i Excel eller en pdf. på fx. kvartal og halvår (evt. helår), som kan sendes til kunden så de kan finde de sidste bilag frem.
Det er træls at skulle sende en fil pr. måned, hvis det strækker sig over fx. et halvår (mindre virksomheder).
spurgt 1 Jul i Forslag » Andet af ERPpartner (160 points)

2 Svar

Smid dem over i en kasserapport og send rapporten enten som PDF ellert Excel.
besvaret 1 Jul Forslag af Erik Jensen (23,700 points)
Tak Erik. Det er selvfølgelig en workaround man kan bruge.
Den tager dog fx ikke højde for, at der i bogføringen kan være bilag, som kunden har indleveret - med ET beløb, mens de i banken har betalt et andet beløb osv. Det bliver i hvert fald ikke super tydeligt uden man skal sætte kommentarer på posteringerne og tilrette en masse.

Når funktionen ligger der allerede på månedsbasis, kunne det være rart om den kunne udvides, i stedet for at lave workarounds.
Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Vi har i de senere uger gennemført nogle forbedringer, heriblandt en eksport knap af banksiden i bankafstemning. Her fremgår det om bilaget er afstemt, samt overført eller ej. Dette kunne være en mulig løsning, for at vise kunden hvad der mangler. Det er dog stadig ikke muligt at gøre det for flere måneder af gangen, men man kan selvfølgelig trække flere excel ark, som kan slåes sammen til et.

Du kan også gøre brug af Erik's forslag, da det også viser det.

Men som du selv skriver, så er funktionen der, og et forslag omkring mere fleksible eller andre eksport perioder, eller visningsperioder, kunne være relevant, jeg vil derfor tage det med videre til vores næste udviklermøde. :-)

Igen mange tak for dit forslag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 9 Jul Forslag af TobiasPinndal (1,740 points)
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”