Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Smart Inbox: Matche email-adresse på modtaget faktura med email-adresse i ens leverandør-kartotek

+2
I kan jo udbygge Smart Inbox således, at den "genkender" afsender-email-adressen og derved kan matche op mod en eksisterende leverandør i ens leverandørkartotek, så leverandøren kan blive plottet ind i felter under "Opret ny postering" og ligger klar / matchet derinde.

Derved er leverandøren allerede fundet og der er det felt mindre at skulle udfylde for os :-)

Se det vil jo være meget tidsbesparende og give os mere "automatisk bogføring" :-)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
i Forslag » Bilagshåndtering af (8.1k points)

1 Svar

hej Jens

Tak for dit forslag.

Vi har dog allerede en funktion der matcher fakturaen sammen med rette leverandør i Smart Inbox. 

Dette sker ved at du har udfyldt feltet CVR-nummer på leverandørens stamkort. Når fakturaen aflæses i inbox og CVR-nummeret findes, så sker der et match.

Hvis du samtidig har oprettet en udgiftskonto på leverandørens stamkort, så vælges denne også ved match på CVR-nummer, så er der for alvor tid og tastearbejde at spare.

Har du deltaget i vores gratis onlinekursus om Smart Inbox så du kan se hvordan du får de optimale ud af modulet.

 

Forslag af 🔒 (55.9k points)
Vi kører med mange udenlandske leverandører og der er CVR nummeret ikke angivet (eller findes ikke på fakturaen, fordi de ikke gør det).

Derfor vil det være også være godt at matche efter email-adressen, hvis det er sådan, at CVR ikke kan matche.

Jeg mangler stadig en WOW følelse af, at anvende Smart Inbox. Der er stadig alt for meget matchings-arbejde.
hej igen

På nuværende tidspunkt aflæser smart scanfunktionen ikke emailadressen og kan derfor ikke foretage et match på dette, så det vil kræve en del udvikling at gennemføre dit ønske.

Jeg vender tilbage til det om et par uger, så jeg kan lige se om andre kunder har samme ønske som dig, for jeg tager stilling til om det er et bredt ønske vi bør gå videre med :)

/Tabita