Delfakturering

0

Jeg arbejder ofte med mange forskellige varelinjer pr. ordre. På samme ordre tilkommer så montage, kørsel og fragt. Det er altid sådan at materialerne (varelinjerne) leveres væsentligt tidligere end montagen foretages. Derfor er det meget hensigtsmæssigt for mig at jeg fakturerer materialerne når de er leveret og så venter med at fakturere montagen til den er foretaget. 

Her vil jeg foreslå at man kan vælge "vinge af" de linjer man ønsker at fakturere og så vil det ske og resten af linjerne vil være tilbage. Det kunne evt. vises ved at at "krydset" bibeholdes i de linjer man har valgt.

Håber det gir mening, eller uddyber jeg naturligvis gerne.

lukket som en kopi af: Del-fakturering af ordre
i Forslag » Andet af (320 points)
lukket af

1 Svar

Hej og tak for dit forslag, 

Som jeg læser dit forslag, så er det samme ønske som her

Derfor vil jeg lukke med henvisning til dette, da det er allerede er med i puljen over potentielle forslag til fremtiden. Hvis det ikke er samme ønske, så må du meget gerne uddybe, hvor jeg har misforstået det. Ellers vil jeg anbefale dig at hoppe ind og stemme på det via de blå pile oppe til venstre. På den måde får vi et bedre indblik i volumen af forslag vi har modtaget. 

Rigtig god weekend smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (94.3k points)