forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bilagsnumrene laver "ballade" i kolonnen under oprettede posteringer.

0
Efter en opdatering er det ikke længere muligt at få det senest indtastede bilagsnummer til at stå øverst i kolonnen til venstre under allerede oprettede posteringer. I det nye posteringsvindue står bilagene hulter til bulter og kolonnen er ikke længere den gode hjælp, som det har været tiltænkt. Før opdateringen var det muligt at sortere sine bilag i denne kolonne - også selvom kladdeposteringerne var sorteret således, at det laveste bilags-nr. (ex. 100) stod øverst og det sidst og dermed højest (ex. 130) indtastede bilags-nr. stod nederst. Det må I gerne rette tilbage - arbejdet bliver nemmere når du i kladdeposteringerne kan sortere dine bilag numerisk fra lav til høj samtidig med at man i det nye posteringsvindue kan følge bilagsnumrene i kolonnen til venstre med det sidst indtastede bilag øverst.
spurgt 24 Jun i Forslag » e-conomic generelt af Karin B (150 points)

1 Svar

Hej Karin, 

Jeg er ikke helt sikker på, hvilken opdatering du hentyder til, men jeg vil da gerne lige undersøge, hvad din udfordring. Jeg tænker du er inde i kassekladde og enten laver en ny postering eller redigerer en gammel. 

Herinde har du en sortering ude til venstre. Den sortering er enten efter oprettelses tidspunkt eller sortering i kassekladden. Hvis du prøver at æbdre sorteringen i kladden og lige tjekker, at din valgte sortering-metode er korrekt, så skulle det meget gerne virke. 

Spørg endelig, hvis der er noget. 
Rigtig god weekend smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 28 Jun Forslag af Jesper Mieritz (86,290 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”