Informizely customer feedback surveys

Problem med nyt layout til vedhæftning af vareleverandørfaktura

+3
Det nye layout til vedhæftning af vareleverandør fakturaer fra ubehandlede er problematisk.

Dels fungere oversigtsbilledet slet ikke i explore - hvilket gør man slet ikke kan vælge bilag - og bruger man Chrome, så er preview billederne så små, at man ikke med sikkerhed kan genkende den rigtige faktura at vedhæfte. Har man flere ens udseende fakturaer fra samme leverandør, så er det helt umuligt at vælge den rigtige. Til forskel fra det "gamle" layout, så forstørres preview billedet ikke når man peger på det enkelte bilag.

Dette er selvsagt super problematisk - håber i kan få det rettet i en fart...
i Forslag » Andet af (3.3k points)
Er helt enig. Det er endnu en forringelse.

Selv på en stor skærm ser bilagene for ens ud, og der kan ikke zoomes ind. Har også stadig den "fejl", at nyeste indscannede kommer sidste frem nederst på siden. Det bør være lige omvendt.
hej Allan

Det vil måske glæde dig at i Smart Inbox 2.0 som er releaset i dag kan man sortere bilagene på dato, så kan du få de nyeste øverst hvis du ønsker dette.

Der er også et søgefelt så du kan søge efter et specifikt bilag.

 

mvh Tabita
Det er så ikke idag-idag!?

Vedhæftning af bilag ser helt ud som det gjorde i går..
Ny fejl opdaget: bilag bliver ved med at stå som ubehandlede selvom de allerede ér vedhæftet til en leverandørfaktura. De forsvinder først, når der bogføres. Sammen med de ulæselige previews er det nu umuligt at matche tingene sammen.

Tidligere  forsvandt bilag fra ubehandlede straks de var vedhæftet. Blev der valgt forkert, så kunne vedhæftningen blot slettes, og straks var den tilbage som ubehandlet.

Kan kun (igen) opfordre E-conomic til at få nogle erfaringer med praktisk at arbejde med systemet.
hej Allan

Det er rigtigt at vedhæftning ikke har ændret udseendet, det er i selve smart inbox at man kan sortere på dato.

Ang. at bilag ikke slettes fra ubehandlede så takker vi for den feedback og har givet det videre til teknikken.

Disse ting vil med sandsynlighed blive forbedret til vores featuresprint i september, og hvis vi på nogen måde kan få det presset igennem før gør vi selvfølgelig det.

/Tabita

2 Svar

Kan kun tilslutte mig dette - det er noget kikset, at man ikke længere kan kontroller vedhæftede bilag, men kun slette den... en klar forringelse af den del af softwaren
Forslag af (600 points)
Hejsa

Vi er ved at vende en mulig løsning på dette.

Du kan dog se de vedhæftede filer ved at klikke på Vis faktura, så vises de som side 2 osv.

mvh Tabita
ja, det er fint... men for det første så er det en mega langsom og bøvlet måde at gøre det og for det andet så skal man jo potentielt igennem en masse forskellige bilag før man finder det rigtige.

Det er en rigtig skidt løsning i har fået lavet - faktisk kan jeg overhovedet ikke se hvad fidusen er i forhold til som det var - der er da ikke en eneste ting hvor man kan sige der er tale om en forbedring.
Hej Helge

Tak for dit feedback.

Andre brugere har også gjort os opmærksomme på at denne ændring ikke er optimal og det vil blive rettet, det er blot et spørgsmål om tid og ressourcer.

Det kan være en hjælp at holde musen hen over dokumentet så du kan se dokumentets navn. Dette navn kan du evt. tilpasse inde i inboxen, så den indeholder fakturanummeret, du kan måske benytte dette workaround midlertidigt.

Ang. browservalg, så er vores klare anbefaling altid Chrome og Firefox fremfor Explorer.

 

God weekend.

Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1-5, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Kig forbi Ønskebrøden, hvor du finder de forslag vi i øjeblikket overvejer:
- Giv din stemme til de forslag som vil gøre din hverdag nemmere og smartere!
Forslag af (37.7k points)
opdateret af
Super... takker...:-)

For eftertiden, så var det måske smart at i ventede med at indføre nye opdateringer, til i har tid og ressourcer til, i det mindste, ikke at lave dem dårligere end hvad allerede eksistere...
Dette er et STORT problem med E-conomic.

Hvorfor kan I ikke få jeres programmører til at arbejde i de browsere de førende udbydere af styresystemer tilbyder? Internet Explorer og Safari bør være det første valg.

Vi er TVUNGET over i Chrome mod vores vilje.
Det sjove er at Explore jo optræder som kompatibel browser når man læser systemkrav, men hver gang man siger man bruger explorer, så får man at vide at man skal bruge Chrome eller Firefox?!
I øvrigt, når i får tid og ressourcer til at kigge på det, kan i så ikke også lade det være fanen med "ubehandlede" der dukker op først og ikke "lokale bilag" - jeg tænker det vil spare de fleste for et ekstra klik med musen...
Det er en god pointe at første valget skal være den funktion der anvendes mest. Vi vil derfor se om vi har noget data der viser om brugerne oftest vedhæfter fra computer eller fra ubehandlede.

Hvis det viser sig at de fleste brugere gør som dig så kan vi ændre dette, ellers bevarer vi funktionen som den er nu.

/Tabita
Nu er der så igen kommet en "forbedring" af skærmbilledet til vedhæftning af bilag til leverandørfakturaer.

Hvor VILLE det være dejligt, hvis æv-conomic kunne få deres egne medarbejdere til at prøve at arbejde med systemet. TÆNK, at det kunne bliver endnu dårligere end den tidligere "forbedring".

Nu er vi kommet væk fra bittesmå previews. Pænt goddag til en liste oversigt, hvor der kan klikkes med musen for at se en preview. Så nu skal vi BLADRE hele rækken af bilag igennem med museklik. Ærligt; så var de bittesmå preview pludseligt SÅ meget bedre!

Kom nu ind i kampen :-(
Den nye "forbedring" har helt som Allan skriver, bare gjort slemt meget værre...

Jeg tænker ikke der er nogen af dem der har fundet på denne løsning (eller den tidligere), som nogensinde har brugt systemet, endsige gjort sig ulejligheden at spørg nogen der bruger det.

Hvis man forestiller sig, at man fra tid til anden sidder med 50+ vareleverandørbilag der skal bogføres, så er det 100% uoverskueligt at finde det rigtige bilag at vedhæfte.
hej Allan og Helge

Jeg har ventet en længere tid med at svare end normalt for lige at danne mig et overblik over reaktionen.

Nu er der gået et par måneder og det er ganske lidt kritik vi har fået af det ændrede vedhæftningsflow - faktisk er det primært fra jer to, så i denne omgang gør vi ikke mere ved det :)

Tak for jeres feedback.

God weekend.