forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Selvstændig email adresse for kontoudtog

+9
Hej

Vi oplever ofte at vores kunder ønsker at få tilsendt deres faktura på en mail adresse og konto udtog på en anden mail adresse.

Jeg har spurgt, og det kan ikke lade sig gøre på nu værende tildspunkt. Men det vil være en stor hjælp. Kan læse i har gjort det for andre ting, som f.eks. tilbud.

Mvh LU
spurgt 8 Jun i Forslag » Andet af Kvali (280 points)
Vi oplever det samme, også ved rykkere.

Mvh. HEG
Jeg er enig, det ville være en stor hjælp, såfremt der var et felt til mail til kontoudtog. Desuden skal man være opmærksom på, at kontoudtog sendes til mail under generelt, så hvis man kun har sat fakturamail ind på kunden, mangler der er mail til kontoudtoget og disse sendes ikke.

1 Svar

Hej og tak for ideen, 

Jeg er enig i, at dette ville give rigtig god mening. Det er også noget vi har hørt en del til før i tiden. 

Derfor vil jeg lægge jeres forslag over i overvejes. Vi udvikler brugerforslag ca en gang per kvartal, hvor vi rydder kalenderen og bruger to uger intensivist på jeres ideer. Til den tid vil jeres forslag være i pujlen over mulige forbedringer. Min forventing er pt., at vi kommer til at gøre det til september. I skal derfor vide, at det ikke bliver før der. 

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 12 Jun Forslag af Jesper Mieritz (85,450 points)
overvejes× 132
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”