forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Tilbud og ordre

+1
Jeg savner virkelig at man under hver kunde, kan gå ind og se hvilke tilbud man har lavet mm. Så man ikke skal ind i arkiv og lede men at man kan se dem under hver kunde, ligesom man kan se alle faktura, kreditnota og indbetalinger. Dog skal det ikke ligge sammen med dette men bare i en fane for sig, med mulighed for kopiering. Det kunne virkelig være en rigtig stor hjælp, da vi sender utroligt mange tilbud ud lige nu, men vi bruger ikke e-conomic til det, da det er for tidskrævende og uoverskueligt. Den del kunne sagtens blive meget bedre.

Ydermere kunne jeg godt bruge muligheden for at ændre lidt i fakturatekstens layout, såsom fed, understregning mv., da vi laver tilbud med meget tekst og ikke bare fra et varelager. Det vil gøre faktura teksten meget mere overskuelig for kunden. Noget tekstbehandling, helt ligesom jeg kan her hvor jeg skriver dette indlæg.

Med håb om det bliver implementeret snarest.
spurgt 7 Jun i Forslag » e-conomic generelt af GardenWorks (230 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag, 

Jeg kan sagtens følge den første den med at se tilbud og ordre nemmere.
Du beskriver allerede lidt, hvordan du tænker det skal virke, men kan jeg lokke dig til at uddybe, hvorhenne i programmet det skal placeres, hvordan man søger det frem mm. Jeg vil meget gerne forstå fra din side, hvordan det skal bruges og bygges for at gør det så nemt og intuitivt som muligt.

I forhold til den sidste del, så kan vi måske løse den allerede nu. Du kan godt bruge forskellige skrifttyper, fed skrift mm. Vil du uddybe, hvorhenne på fakturalayoutet du præcis ønsker dette? Så kan jeg prøve at guide dig til, hvordan du kan arbejde med det. 
Du kan evt. sende et billede af en faktura til info@e-conomic.dk - att. Jesper Mieritz og fremhæve, hvorhenne du ønsker det, så kan jeg se præcis, hvilke elementer vi skal ind og have fat i. 

Jeg ser frem til at høre fra dig smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 12 Jun Forslag af Jesper Mieritz (86,290 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”