forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Delfaktura

+2

Der er ofte knyttet en betalingsplan til tilbud/ordre. Varer (materialer og arbejde) vil på tilbud/ordre oftest være organiseret i overensstemmelse med betalingsplanen, så der er en direkte sammenhæng mellem en række varer/ydelser og en aconto betaling i betalingsplanen. Tilbud/ordre kan f.eks. være:

Vinduer115.000
Døre75.000
Montering30.500
Bortskaffelse af affald7.800

Tilhørende betalingsplan kan være:

Aconto før indkøb af materialer190.000
Aconto efter montering30.500
Slutafregning ex. ekstra ydelser ved aflevering7.800

 I den nuværende version kan der kun vælges ét varenummer eller et fast beløb til delfakturering.

Det vil være en stor fordel, hvis der er mulighed for at "plukke" i ordren ved at markere de linjer, der skal konverteres til delfakturaen, så der bliver en direkte sammenhæng mellem ydelser, delfaktura og betalingsplan.

Jeg har nogle eksempler på tilbud/ordre og delfakturaer, som jeg gerne stiller til rådighed, men har ikke mulighed for at vedhæfte her.

PS: Det ville naturligvis være super, hvis der var mulighed for at oprette en selvstændig betalingsplan, som kunne knyttes til tilbud/ordre. Det fungerer lige nu ved at benytte tekst1 eller tekst2 til betalingsplan.

spurgt 6 Jun i Forslag » e-conomic generelt af jpe (160 points)

2 Svar

Hej og tak for dit forslag,

Jeg er enig i, at der er potentiale for forbedring i forhold til delfakturering, hvis man ikke anvender lager. Med lagermodulet fungerer det bedre, men det er langt fra sikkert, at det giver mening at have lagermodulet aktiveret. I dit eksempel gør det fx ikke, da du sælger varer, som ikke er lagervarer. 

På den baggrund vil jeg gerne tage dit forslag med videre til næste kvartal, hvor vi har planlagt to uger udelukkende til brugerforslag. Som det ser ud lige nu, vil det blive i september.
Der er ikke garanti for, at vi kommer til at udbygge på lige præcis denne funktion. Det tager vi først stilling op til de to uger, men dit forslag er med i puljen over de forslag, som vi til den tid vil kigge på. 

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 12 Jun Forslag af Jesper Mieritz (86,410 points)

Hej igen,

Det er efterhånden noget tid siden, at du skrev dit forslag. 

Dengang lagde jeg det over i bunken over forslag vi ville se på, når vi skulle arbejde med nye forbedringer. Vi har valgt at fokusere på andre forslag, hvilket betyder at dit forslag ikke er en af dem vi har valgt at arbejde videre med. Derfor vil jeg tage det ud af puljen igen, så vi kan holde fokus på de mest efterspurgte mangler i e-conomic. 

Hvis du er nysgerrig efter, hvad vi har lavet, så kan du altid følge med her. Ellers vil jeg bare ønske dig en rigtig god dag og tak for dit input. smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 23 Okt Forslag af Jesper Mieritz (86,410 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”