forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ny inbox

0
Hejsa.

Er netop skiftet over til jeres nye inbox.

Jeg forstår ikke helt det smarte ved den nye inbox.

I min verden giver det ekstra museklik for at se en given faktura. (+ et ekstra museklik for at komme væk igen)

Kontaktede jeres chat for at høre hvad der var galt med mig system for kunne simpelthen ikke se andet end at det måtte være en fejl det pludselig så sådan ud.

Her fik jeg af vide at det var for at give bedre overblik, men over hvad??

Jeg kan se en dato, et navn som i mange tilfælde blot består af ordet faktura og et nummer, så kan jeg se hvem der har sendt filen og en note som i 9 ud af ti tilfælde fortæller det samme som kolonnen med navnet (nemlig at det er en fakura) Det er 10/10 bilag iøvrigt vi scanner ind så det kommer ikke som nogen overraskelse). Det vil sige de oplysninger som skulle give et overblik er i bund og grund oplysninger jeg ikke kan bruge til noget som helst i henhold til selve bogføringsarbejdet.

Som jeg ser det har i givet mig et ekstra skærmbillede med fuldstændig ligegyldig info jeg skal forholde mig til.

Kan i forklare mig hvor i ser det smarte i den nye inbox frem for den gamle+? Kan jeg evt. på nogen måde få den gamle igen?

Med venlig Hilsen

Nordjysk Grundvandssænkning

Daglig leder

Christian Andreasen
spurgt 6 Jun i Spørgsmål » Indscanning af chrand111 (120 points)

1 Svar

Hej Christian, 

Jeg er rigtig ked af, at du har den oplevelse af det nye design. Vi har i fællesskab med en del brugere testet og udvikle en ny version, som skulle skabe mere værdi. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at den ikke passer til arbejdsgang, men jeg tror på, at det nye design vil gavne langt størstedelen af vores brugere. 

Jeg er ikke helt med på, hvordan du beskriver, at der skal hoppes frem og tilbage? Vil du ikke prøve at beskrive, hvordan du arbejder og hvad klikker på, når du kommer ind i Smart Inbox? Så kan jeg prøve at vurdere, hvordan vi kan optimere det bedst muligt og måske endda gøre det endnu bedre end det var før wink

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 6 Jun Spørgsmål af Jesper Mieritz (83,110 points)
i gang× 3
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”