forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Udvidelse af rapporter

0
Hej

Vi forhandler flere forskellige brands og produktkategorier og savner nogle muligheder for at kunne trække mere præcise rapporter ud. Flere af de brands vi forhandler ønsker ugentlige rapporter på salg af deres produkter.

Helt konkret savner jeg en eller flere af disse muligheder:

1. Tilføj et "tag" til et produkt, der kan bruges til at angive brandnavn og som vi så kan vælge, når vi vil trække rapporter ud fra omsætnings- og lagerstatistik.

2. Når vi vil vælge X antal produkter at se statistik fra, så er produkter/brands tit blandet sammen og ikke i den rækkefølge vi ønsker. Det vil være super, hvis man kan vinge de produkter af som man ønsker at se statistik på.

3. I forlængelse af punkt 2, så vil det være en fordel, hvis man også har muligheden for at vinge enkelte kunder, kundegrupper, vare og varegrupper af, så man ikke skal vælge FRA og TIL. Med FRA og TIL, så gør det tit, at der fx er kunder og varer indimellem som man ikke ønsker data på og derfor må sidder manuelt og sortere i data.

Mvh.

Jacob
spurgt 6 Jun i Forslag » Andet af jacoboppenheim (120 points)

1 Svar

Hej Jacob og tak for dit forslag,

Jeg kan sagtens se ideen i dit forslag. Det er dog en ret stor ændring af vores rapport for omsætningsstatistikken. 

Jeg vil dog høre om du har kigget på at inddele dine varer i varegrupper, der kan hjælpe dig? Specielt punkt 1. med tags kan måske blive løst her. Hvis en varegruppe er dit 'tag', så kan du søge frem for en enkeltvaregruppe af gangen. 

De to andre punkter har jeg ikke et smart trick til. Der må du tage et produkt af gangen. Det er nemlig ikke noget vi har på plakaten lige nu og her og det er ikke et forslag vi har fået i tilstrækkelig grad. Vi vil i højere grad arbejde med mere efterspurgte forslag for nu. 

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 12 Jun Forslag af Jesper Mieritz (85,250 points)
overvejes× 116
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”