forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Abonnementskørsel, savner nem måd at filtre på frekvens og køre alle månedlig

0

Mine abonnementer er en blanding mellem månedlig, årlig og hver 2. år. Når jeg klikker på abonnementskørsel, så savner jeg at kunne FILTRERE på fx. MÅNEDLIG, så jeg kan køre ALLE månedlig. Lige nu skal jeg manuelt finde alle abonnementsnr med månedlig og køre dem enkeltvis. Ikke enterprise venligt

spurgt 30 Maj, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af mok (140 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag,

Jeg forstår godt, hvad du mener, men jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår, hvorfor det er en udfordring i forhold til kørslen. Systemet er bygget op til at fange alle dine abonnenter, som ud fra den givne dato, skal have en faktura. Som jeg ser det skal dine kunder have en faktura, hvis datoen matcher. Det er ligegyldigt, hvilket interval de ligger i. 

Derfor forstår jeg ikke helt, hvorfor du gerne vil køre de forskellige intervaller i hver sin kørsel. Vil du prøve at uddybe den for mig? smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 6 Jun, 2019 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”