forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Godkendelse i Smart Inbox

0
Jeg kunne godt tænke mig at man i Smart Inbox kan vælge hvem der skal godkende de enkelte bilag, så ikke alle godkendere modtager alle købsfakturaer. Det virker ikke helt optimalt. Når man har mange bilag og flere forskellige afdelinger.

Er det noget der vil komme i fremtiden ?
spurgt 29 Maj i Forslag » e-conomic generelt af Rikkew (120 points)

1 Svar

Hej Rikke og mange tak for dit forslag, 

Tanken med vores godkendelsesflow er at lave en helt simpel løsning, som kan hjælpe rigtig mange brugere. Jeg erkender at løsningen ikke giver det mest avanceret flow og alle muligheder. 

Det er planen at tilbyde endnu et godkendelsesflow i fremtiden, hvor du vil få meget mere kompleksitet. Projektet er i øjeblikket ikke planlagt, så jeg kan ikke give dig en skarp tidshorisont, men det er vores ambition at tilbyde et mere avanceret godkendelsesflow i fremtiden. 

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 6 Jun Forslag af Jesper Mieritz (83,110 points)
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”