forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Afdeling og Enhed i SmartBoxen

0
Hej,

Nu da SmartBoxen er blevet opdateret, og vi nu har fået mulighed for at bogføre på afdeling, syntes jeg der mangler, også at have mulighed for at bogføre på "enhed". Det giver ikke rigtig mening, at man kan bogføre Antal, både 1 og 2, og ikke kan benytte Enhed.

Dette forslag, gælder KUN, når man benytter "fordelings"-knappen. Muligheden er hvis man har et "alm." bilag - men som sagt ikke under Fordeling....

mvh Jeanet
spurgt 29 Maj i Forslag » e-conomic generelt af JeaJoh (150 points)

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Jeanet,

Mange tak for dit forslag.

Jeg skal lige prøve at forstå det helt rigtigt.

Problemet er ikke enhed smart inbox lige nu, da det er samme mulighed man har med at tilføje enhed 1 og 2, samt antal derinde, ligesom man kan under kassekladder, med et nyt finansbilag, hvis man har afdelings/dimensions modulet tilføjet.

Så det du tænker på er muligheden muligheden under fordelings-knappen på et finansbilag, under kassekladden, at man kun kan vælge antal her, men ikke enhed. Vil meget gerne se mere på det i forbindelse med de nye opdateringer, så hvis det er korrekt forstået, så må du meget gerne skrive tilbage her om det er det rigtige jeg er inde på og vi kan derfra undersøge det nærmere.

Ser frem til at høre fra dig, og håber du får en god weekend. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 31 Maj Forslag af TobiasPinndal (940 points)
valgt som bedste svar 3 Jun af JeaJoh
Hej Tobias,

Tak for din besked.

I Smartboxen syntes jeg der mangler, når man benytter Fordelingsknappen, at man kan bogføre på afdeling OG "Enhed". Under fordelingsknappen er det kun muligt at benytte Antal 1 og Antal 2, hvilket ikke helt giver mening, når man ikke kan bruge "Enhed" - Giver det mening ? :D ellers kan vi måske snakke sammen pr. tlf. :D

Hej igen, 

Jeg giver dig lige et svar på vegne af Tobias.

Som det er lige nu, så er det ikke forslag vi har hørt før. Derfor vil jeg være ærlig omkring, at det ikke ligger i toppen af bunke, når vi i Q3 skal kigge på at lave forbedringer. Ikke desto mindre, så genbesøger vi forslag igen til den tid. Hvis forslaget her har fået en større opbakning, så vil vi lave en ny vurdering inden vi tager hul på at lave brugerønsker.

Rigtig god dag smiley

i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”