forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Noter på debitor

+11
Når man laver en ordre eller andet til en debitor med flere noter (Noter påført på debitor kortet) og klikker på note ikonet inde på ordren vises der kun en note. Det betyder at, når man kan se der er en note bliver man nødt til at gå ind i kunde kartoteket og tjekke hver enkelt note.

Det kunne være rart hvis man under tilbuds/ordretastning kunne se alle noter blot ved at klikke på ikonet
spurgt 29 Maj, 2019 i Forslag » e-conomic generelt af Helle Pedersen (250 points)
status opdateret 12 Mar af Tabita TopGun

1 Svar

Hej Helle,

Mange tak for dit forslag.

Det er rigtigt, at vi kun viser en note af gangen på igangværende tilbud/ordre/fakturaer. Det er derfor den ældste note som du har liggende der vil blive vist. Du kan evt. gøre brug af dette, ved at udnytte at den note der er relevant, det er den ældste note, resten kan du markerer som udført, når du er færdig med dem, også kan de stadig blive set på kunden, men de vil ikke stå under igangværende.

Når det så er nævnt, så syntes jeg helt klart det kunne være relevant at få vist flere noter under igangværende ordre/tilbud/fakturaer, hvis der nu var flere relevante noter på kunden.

I denne uge har vi lige afsluttet det vi kalder "Week of WOW", hvor der til brugernes glæde, er blevet udviklet og gennemført flere forbedringsforslag i systemet. Dette er et koncept der fremover kommer til at sikre mange brugerønskede forbedringer hvert kvartal.

Dit forslag kan derfor være et potentiale frem til næste "Week of WOW", hvor vi vil tage de mest relevante og ønskede forbedringer med videre til udviklerne. Dermed får andre brugere på vores forum også mulighed for at støtte forslaget, og det vil dermed også blive prioriteret endnu højere, blandt de mange gode ønsker til forbedringer vi får. Som du kan se nu, så har dit forslag allerede 4 upvotes og er derfor allerede relevant for flere brugere, hvilket er godt at se.

Håber derfor at mit forslag om at udnytte de ældste og ikke udførte noter, kan hjælpe på nuværende tidspunkt. Men også at forslaget om at få vist flere noter kan blive en mulig forbedring til vores næste "Week of WOW".

Igen, tak for forslaget også håber jeg du får en god weekend. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 31 Maj, 2019 Forslag af TobiasPinndal (7,620 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”