forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Felt med forfalden saldo ved kontoudtog

0
Kunne godt tænke mig at man i forbindelse med udsendelse af kontoudtog at kunden udover at se samlet udstående også kunne se forfalden saldo ( ved godt at man jo bare kan kigge på de enkelte fakturaer i kontoudtoget, men det gør kunder oftes ikke) oplever så at kunder springer betalinger over, og man så skal hen at lave en venlig påmindelse om betaling. jeg modtager selv løbende fra bl.a tranportfirmaer kontoudtog, hvor der på kontoudtog står både forfalden saldo og samlet saldo.
spurgt 28 Maj i Forslag » e-conomic generelt af DVINO (140 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag, 

Jeg tror godt jeg forstår dig, men jeg vil gerne være helt sikker. Som det er i dag, så står der i bunden af kontoudtoget, hvor meget kunden skylder dig. Du ønsker her, at der også skal være en total, som viser det skyldige forfaldne beløb. Er det rigtigt forstået? smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 6 Jun Forslag af Jesper Mieritz (86,170 points)
overvejes× 119
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”