forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Sideskift

0
Hej :)

Vi ønsker os brændende at have mulighed for at lave sideskift når vi laver tilbud og fakturaer.

Det ser tosset ud at et afsnit er fordel på to sider, når det ikke fylder ret meget. Pt. klare vi det med at indsætte ekstra tomme linjer, men det er rigtig tidskrævende, da vi hele tiden skal kigge hvordan tilbud/faktura ser ud, inden vi igen kan indsætte tomme linjer, hvis dette er nødvendigt.

Rigtig god dag.
spurgt 27 Maj i Forslag » e-conomic generelt af 1180009 (120 points)

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag.

Hvis jeg forstår det rigtigt, så har du eksempelvis et tilbud, der består er forskellige kategorier/overskrifter, og du afskiller dem derfor med blanke varelinjer.

Dette er i forvejen, et "cowboyder" trick, man kan bruge til at skabe mere overblik i sine fakturaer, og derfor ikke en tiltænkt mulighed. Du kan dog som du gør nu, lave flere blanke varelinjer, også i stedet for at oprette dem hver gang, så kan du have en fast faktura liggende, med disse linjer, som du blot kopierer hver gang, du skal lave en ny faktura eller et nyt tilbud. På den måde kan du rykke din varelinje (der ikke er blank), hen hvor du vil på fakturaren så det passer i layoutet.

Når det så er nævnt, så tror jeg godt at det kunne være relevant for flere at tilføje en knap der giver mulighed for sideskift.

I denne uge har vi lige afsluttet det vi kalder "Week of WOW", hvor der til brugernes glæde, er blevet udviklet og gennemført flere forbedringsforslag i systemet. Dette er et koncept der fremover kommer til at sikre mange brugerønskede forbedringer hvert kvartal.

Dit forslag kan derfor være et potentiale frem til næste "Week of WOW", hvor vi vil tage de mest relevante og ønskede forbedringer med videre til udviklerne. Dermed får andre brugere på vores forum også mulighed for at støtte forslaget, og det vil dermed også blive prioriteret endnu højere, blandt de mange gode ønsker til forbedringer vi får.

Håber derfor at mit forslag om den faste faktura med de tomme varelinjer, kan hjælpe på nuværende tidspunkt. Men også at forslaget om at kunne lave sideskift på sine fakturaer, tilbud og ordre, bliver en mulig forbedring til vores næste "Week of WOW".

Igen, tak for forslaget også håber jeg du får en god weekend. :-)


Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 31 Maj Forslag af TobiasPinndal (2,840 points)
overvejes× 111
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”