Informizely customer feedback surveys

Varepriser

0
Hejsa, Er der nogen som har erfaring med om man på én kunde kan anvende både rabatgruppe og særpriser. Hvis ikke vil jeg foreslå følgende til udvikling:

én kunde har tilknyttet forskellige rabatsatser (rabatgruppe) afhængig af hvilken vare der købes. Samtidig er der også aftalt særpriser på et udvalg af varer.

Mit forslag er, at udvikle mulighed for, at e-conomic først kigger på rabatsats i forbindelse med varebestilling. Har den indstade vare så tilknyttet en særpris på varen er det den som skal anvendes uden den generelle varerabatsats (rabatgruppe).
lukket
i Forslag » Andet af (370 points)
status opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Leif - Tak for dit indlæg.

Jeg skal lige være helt sikker på at jeg forstår dig korrekt.

Lad os sige jeg har en kunde hvor jeg både har en særpris og en rabatgruppe på. Kunden bestiller nu vare fra mig, hvori jeg opretter f.eks. en ordre/faktura. I ordre faktura vil jeg gerne have at den i så fald hvis der er en særpris på varen, tager særprisen frem for den rabat procent som er sat op på kunden.

Forstår jeg det korrekt?

Lad mig lige høre fra dig så jeg er helt sikker og hav en god weekend.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
valgt som bedste svar af
Hej Charles. Det er nøjagtig som du beskriver.

 

God weekend.

 

Med venlig hilsen

Trade-Line A/S
Leif Sønderup Hansen
Hej igen Leif.

Det er super - Så er jeg sikker på hvad sagen drejer sig om.

Jeg sad også og testede det i mit system. Jeg kan godt se at Rabatgruppen dominere særprisen. Selvom at jeg godt kan se hvad du ønsker, så skal vi passe på med at lave ændringer på disse funktioner. Hvis der er andre brugere som også gør dette, men som helst vil have at Rabatgruppen dominere særprisen.

Jeg vil dog gerne prøve at høre vores udvikling om der har været en tanke bag funktionaliteten her, eller om det bare er noget den gør. Jeg vil også gerne se om der er andre brugere der er enige med dig i måden systemet gør det på.

Derfor tager jeg din idé med til udviklingen, så undersøger vi lige hvorfor den gør som den gør lige nu.

Tak for hurtig tilbagemelding. :-)
hej Leif

Når en vare er tilmeldt både en særpris og en rabatgruppe og du har begge på samme kunde vil det være rabatgruppen der styrer.

Hvis du ønsker at særprisen skal være den der vælges, skal du sørge for at den vare, der har særprisen ikke er med i rabatgruppen.

Du kan altså løse din udfordring ved at oprette en ekstra rabatgruppe, der kun omfatter de varer, der ikke er særpriser på.

Hvis du har spørgsmål til hvordan dette rent praktisk gøres, er du velkommen til at kontakte os i supporten.

God sommer fra Tabita
Hej Tabita,

Det var ikke det svar jeg ønskede at få. Det med en særlig rabatgruppe er ikke en mulighed, da de pågældende varer udbydes til individuelle priser alt efter, hvilken aftale der er indgået med kunden. Derfor kan en given vare sagtens udbydes til særpris til én kunde og til en anden kunde til listepris minus evt. rabat.

God sommer fra Leif
hej igen Leif

Håber du har haft en god sommer :)

Jeg har kigget på dit sidste input igen og du kan da lige præcis tilbyde en særpris til én kunde og en listepris minus rabat til en anden kunde, da det er på kunden at det defineres om priserne skal være særpriser eller med/uden rabat :)

Nyd dit efterår :)

mvh Tabita
Hej Tabita,

Nu går vi forkert af hinanden. Det jeg ønsker er, at kunne anvende både rabatgruppe og særpriser på den samme kunde. Det er også det du har svaret på tidligere i denne samtale.

God weekend. :)

mvh Leif