forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Varepriser

0
Hejsa, Er der nogen som har erfaring med om man på én kunde kan anvende både rabatgruppe og særpriser. Hvis ikke vil jeg foreslå følgende til udvikling:

én kunde har tilknyttet forskellige rabatsatser (rabatgruppe) afhængig af hvilken vare der købes. Samtidig er der også aftalt særpriser på et udvalg af varer.

Mit forslag er, at udvikle mulighed for, at e-conomic først kigger på rabatsats i forbindelse med varebestilling. Har den indstade vare så tilknyttet en særpris på varen er det den som skal anvendes uden den generelle varerabatsats (rabatgruppe).
spurgt 23 Maj i Forslag » e-conomic generelt af Leif (180 points)

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Leif - Tak for dit indlæg.

Jeg skal lige være helt sikker på at jeg forstår dig korrekt.

Lad os sige jeg har en kunde hvor jeg både har en særpris og en rabatgruppe på. Kunden bestiller nu vare fra mig, hvori jeg opretter f.eks. en ordre/faktura. I ordre faktura vil jeg gerne have at den i så fald hvis der er en særpris på varen, tager særprisen frem for den rabat procent som er sat op på kunden.

Forstår jeg det korrekt?

Lad mig lige høre fra dig så jeg er helt sikker og hav en god weekend.

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 31 Maj Forslag af Charles Jensen (13,780 points)
valgt som bedste svar 31 Maj af Leif
Hej Charles. Det er nøjagtig som du beskriver.

 

God weekend.

 

Med venlig hilsen

Trade-Line A/S
Leif Sønderup Hansen
Hej igen Leif.

Det er super - Så er jeg sikker på hvad sagen drejer sig om.

Jeg sad også og testede det i mit system. Jeg kan godt se at Rabatgruppen dominere særprisen. Selvom at jeg godt kan se hvad du ønsker, så skal vi passe på med at lave ændringer på disse funktioner. Hvis der er andre brugere som også gør dette, men som helst vil have at Rabatgruppen dominere særprisen.

Jeg vil dog gerne prøve at høre vores udvikling om der har været en tanke bag funktionaliteten her, eller om det bare er noget den gør. Jeg vil også gerne se om der er andre brugere der er enige med dig i måden systemet gør det på.

Derfor tager jeg din idé med til udviklingen, så undersøger vi lige hvorfor den gør som den gør lige nu.

Tak for hurtig tilbagemelding. :-)
i gang× 7
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”