forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Hurtigt overblik som forside?

0

Jeg er ny til E-conomic, så beklager hvis denne har været oppe tidligere. Kunne ikke finde noget lignende og har ikke kunne finde en løsning der passer efter snak med support. 

I min optik så er man altid mange klik fra at kunne danne sig et overblik over en virksomhed, når man bruger E-conomic. Som virksomhedsejer har jeg altid brug for at have et klart overblik over økonomien i virksomheden - især fra måned til måned. Derfor kunne jeg godt tænke mig, at man på forsiden kunne danne sig et overblik over økonomien - som f.eks. man har i Dinero:

Det er simpelt, og i mine øjne meget mere nyttigt end infoen i Dashboardet, som viser en Top 5 i et cirkel diagram. Det vil være med til at gøre dagligdagen lidt nemmere i min optik. Jeg er med på, at man kan gå ind og lave en rapport, men det ville da være smart, hvis man havde overblikket fra starten af - det virker naturligt for mig. :) 

spurgt 23 Maj i Forslag » e-conomic generelt af Daniel Hermansen (140 points)

1 Svar

Hej Daniel

Tak for dit indlæg.

Jeg kan fortælle at vi i øjeblikket er ved at udvikle netop Top 5 rapporten, så den bliver meget mere detaljeret, blandt andet at man kan se salget måned for måned på en gang.

Indtil da anbefaler jeg, at du evt. tager fat i vores samarbejdspartner der hedder Report123, som har integration til e-conomic

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 28 Maj Forslag af Susan Jensen (20,560 points)
overvejes× 117
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”